Afrodita

Lisätty sivulle: 2013-01-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Afrodita
3.5.2013 Afrodita sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

29.7.2015 Afrodita ja Indy kissa olivat parhaat kaverukset. Indyllä löydettiin pahanlaatuinen kasvain. Tai oikeammin kaksi eri ärhäkkää syöpäkasvainta. Omistajan jatkuvan kissanhoidon vuoksi Afroditan herkkä sielu koki kolauksen. Indy parka kuoli ja Afrodita oli aivan ymmällään. Afroditaan iski paha epilepsia kohtaus kun olivat koirapuistossa. Afrodita vietiin eläinlääkäriin. Neurologi tutki ja sanoi, että on kyllä vaikeasta kohtauksesta kyse. Pitivät Afroditan nukuksissa muutamia päiviä, kunnes uskalsivat viimein herättää. Kaiken lisäksi oli vielä toinen lonkka mennyt sijoiltaa. Siksi kuvassa näkyy tuo jalan sidos.

4/2014 Kuvaterveisiä Afroditalta nyk. Dita.

6/2013 Terveisiä Suomen kesästä. Kyllä on kivaa kavereiden kanssa :) Afroditan/ Ditan kaverikissan auringonottoasento!

5/2013 Hyvin on edistytty uusien asioiden suhteen, kuten kissankin hyväksymisen. Kavereita on tullut jo monta ja iltalenkki tehdään usein naapurin pikkukoirien kanssa.Dita kylläkin luulee olevansa niiden paimen, menee komentamaan, jos jäävät keskenään nahistelemaan. Muuten voi pitää vapaana paljonkin, mutta jänikset kiinnostavat niin, että ei voi vastustaa kiusausta juosta perään.

***

Steriloitu narttukoira, noin 3v.

4.3.2013 Kuulumisia kotihoidosta: Uusissa kuvissa “Dita” on elementissään, kun saa juosta kavereiden kanssa koirapuistossa. Ei väliä ovatko kaverit tyttöjä vai poikia, kunhan vaan osaavat juosta kovaa. Remmissä sitten joutaa vähän ärhennellä vastaantulijoille. Muuten mennyt ok, mutta ruuan vahtiminen ongelmana ja kissan vaaniminen. Katsellaan, mitä tulevassa koulutuksessa ollaan mieltä kissa-asiassa, jospa tilanne rauhoittuisi ja kissa voisi rauhassa kulkea kotona.

16.2.2013 Afrodita saapui kotihoitoon Suomeen.

20.1.2013 Afrodita on noin 3-vuotias steriloitu koira Tallinnan tarhalla. Afrodita on keskikokoinen noin 17 kiloinen, vaalea, pidempikarvainen. Afroditalla ilmeni harvinaislaatuinen sukupuoli yhdistelmä. Kun Afrodita steriloitiin, niin sillä havaittiin molempien sukupuolien sukuelimet. “Koira yksilö voi olla sekoitus molempia sukupuolia (hermafrodiitti). Sillä voi esim. olla sekä kivekset että munasarjat tai se voi olla fenotyypiltään uros, mutta geneettisesti naaras (XX).” Afrodita on leikattu ja Afrodita voi hyvin. Afrodita voi elää normaalia elämää.

Afrodita aristaa ensin alkuun miehiä, mutta kun huomaa ettei mitään pahaa tapahdu, niin rentoutuu. Afrodita ei ole agressiivinen. Tarhalla ok lapsen kanssa. Ei agressiivinen muille koirille, mutta varmuuden vuoksi vain uroksen kaveriksi. Afrodita on erittäin leikkisä. Rakastaa hyppimistä ja leluja. Palloja ja puruleluja. Afrodita antaa harjata turkkiaan.

Uusi omistaja noutaa koiran tarhalta yhdistyksen avulla. Luovutusmaksu 250e sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.