Aava

Lisätty sivulle: 2011-03-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Aava
4.4.2011 Aava sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

14.7.2011 Hei, Aava on sopeutunut erittäin hyvin uuteen kotiinsa. Tyttö on suloinen ja hyvin ystävällinen, paino on jo normaali, turkki lähes kokonaan vaihtunut tummemmaksi ja karkeaksi. Aava on muutenkin saanut lisää itseluottamusta, häntäkin on muuttunut riippuvasta kippuraksi :) Suurin huolenaihe, alun eroahdistus/yksin ollessa ulvominen on loppunut kokonaan :) Kaikki keinot oli käytössä, oli DAP-pantaa, -pistorasiahaihdutinta, puuhaleluja (kong), ongelmakoirakouluttaja ja paljon harjoituksia, – kovaa hommaa, mutta kannatti.

Oheisena kuvia Aavasta. Kolme ensimmäistä kuvaa on otettu huhtikuun alussa, silloin kun Aava tuli meille ja viimeiset kaksi kuvaa nyt heinäkuulta, lomamatkalta Turusta. Lämmintä ja ihanaa kesää teille. Terveisin Kristiina

***

Narttu, noin 2v.

Aava on noin 2-vuotias pienikokoinen ja ihmisrakas narttukoira Tallinnan tarhalla.

22.3.2011 Aavan saapuessa tarhalle, tytön turkki oli hyvin huonokuntoinen, joten Aava on ollut huonommalla hoidolla jo pidempään. Neiti on kuitenkin ihmisystävällinen ja iloinen koira. Aava pitää ihmisistä hyvin paljon, rakastaa rapsutuksia ja huomiota. Jopa niin kovasti ettei haluaisi ihmisen jättävän tätä yksin häkkiin. Tulevan kodin pitää varautua mahdolliseen eroahdistukseen ja luoda tälle pienelle tytölle itsevarmuutta myös yksinolemiseen.

Pienen alkujännityksen jälkeen Aava tulee toimeen sekä muiden koirien että kissojen kanssa.

Tuleva omistaja noutaa Aavan Tallinnasta. Aava luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi Aavalla on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus 120 euroa.