Aaron (nyk. Waldo)

Lisätty sivulle: 2007-09-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Aaron (nyk. Waldo)
25.11.2011 Waldo sai kodin hoitopaikastaan

***

Waldo pääsi kotikokeiluun, ja sille ei etsitä tällä hetkellä uutta kotia.

21.7.2011 Waldon aika on käymässä vähiin, nykyinen omistaja ei voi sitä pitää kovin kauaa Waldon haukkumisesta tulleiden valitusten vuoksi. Waldo sopii siis kotiin, jossa haukkuminen ei aiheuta ongelmia, ja jossa ollaan valmiit myös tekemään työtä eroahdistuksen poistamiseksi.

Waldo etsii uutta kotia omistajan muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Waldoa ei luovuteta kerros- tai rivitaloon haukkumisen vuoksi. Muutoin Waldo on kiva ja ystävällinen poika. Varmuuden vuoksi Waldoa ei myöskään luovuteta perheeseen jossa on pieniä lapsia, koska se on tottunut elämään aikuisperheessä, eikä kokemusta lapsista ole.

Kulukorvaus Waldosta on 60 euroa.

***

26.10.2007 Waldo sai kodin Helsingistä.

***

8.10.2007 Aaron etsii uutta kotia kovan haukkumisen takia. Aaronia ei luovuteta kerrostaloon.

***

28.9.2007 Aaron sai kodin Helsingistä.

***

Urospentu, noin 3kk

23.9.2007 Aaron, reg nro 7123, on noin kolmen kuukauden ikäinen urospentu Tallinnan Loomade Hoiupaikissa. Aaron löydettiin kadulta ja toimitettiin tarhalle 31.8.

Aaron on terrierityyppinen pentu, joka kasvaa ainakin keskikokoiseksi. Aaron on luonteeltaan hyvin “peruspentu”, kiltti ja leikkisä koiralapsi. Aaron ei osaa vielä kulkea hihnassa kunnolla, vaan tätä pitää pienelle opettaa kuten muitakin tapoja, tietenkin. Aaron ei hauku häkissään vaan on enimmäkseen hiljainen pentu, leikkii lelujensa kanssa mielummin kuin metelöi :)