Aapeli, Iidan pentu

Lisätty sivulle: 2008-08-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Aapeli, Iidan pentu
5.9.2008 Aapeli sai kodin Kaarinasta kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.12.2008 Moi, Aapeli on nyt saanut pentukurssin käytyä ja on se siitä jotain oppinutkin. Muuten meillä on kaikki mennyt sen kanssa ihan kivasti. Aape painaa nyt noin 28kg ja on jo iso poika. Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta. t.Marina, Ismo ja Aapeli.

22.10.2008 Terve! Aapeli on madotettu ja saanut kaksi kertaa rokotuksen. Aapelilla alkaa pentukoulu ensikuun puolivälissä. Se on ollut hyvin eloisa, virkeä, leikkisä ja aika kilttikin. Kissat ei sitä lähelleen päästä, mutta hyvin muuten niiden kanssa menee. Olemme olleet Aapeliin erittäin tyytyväisiä ja luulen että aapekin on meihin tyytyväinen. Ohessa muutama kuva Aapelista. Terveisin Marina, Ismo ja pikku Aapeli.

***

Uros, noin 9 vkoa

2.9.2008 Aapeli on rohkea poika. Musta turkki on puolipitkäkarvainen. Pennusta kasvaa todennäköisesti noutajan kokoinen. Sekä emossa että isässä on riistaviettiä. Pentujen isässä on tiettävästi partacollieta, dalmatialaista, kultaistanoutajaa ja bordercollieta.

Pennut ovat kasvaneet pienestä pitäen ihmisten keskellä, emonsa ja kissojen kanssa. Pennut luovutetaan koteihin, joissa sitoudutaan kouluttamaan koiraa vähintään pentukurssin/arkitottelevaisuuskurssin verran. Pennut ovat Turun seudulla Nousiaisissa. Kulukorvaus 150 e.

30.8.2008 Asa, Allu, Alina, Aapeli, Amalia ja Aulis ovat Iidan (ent. Blackyn http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=277 ) suomessa 2.7.08 syntyneet vahinkopennut jotka etsivät nyt omaa kotiaan. Pentujen isä on keskikokoinen sekarotuinen, hieman terrierityyppinen luppakorvainen, ystävällinen uros, joka oli päässyt vahingossa Iidan kanssa juoksuaikana tekemisiin. Pennut luovutetaan 8 viikon iässä tunnistusmerkittynä ja loishäädettynä.