Zumba

Lisätty sivulle: 2011-09-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Zumba
19.1.2012 Zumba muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriks.

***

Urospentu, noin, noin 5kk (joulukuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

13.12.2011 Suloisen Zumban kaverit ovat jo löytäneet omat kodit, mutta nyt pitäisi vielä tälle poitsulle saada pian se oma koti, sillä kotihoitaja lähtee reissuun joulun/uudenvuoden tietämillä ja kissanhoitoa on vähän vaikea järjestää hoitopaikassa.

4.12.2011 Zumba on herttainen poika. Kova kehräämään, kerjää silityksiä. Tulee syliin nukkumaan kun katsotaan telkkaria. Kiinnostunut ihmisten touhuista ja on aina mukana. Leikkii kiltisti, kynnet aina sisällä. Tykkää kaikista rapisevista asioista. Zumban kanssa voi keskustella – kun hänelle puhuu hän yleensä vastaa. :)

7.11.2011 Zumba on käynyt jo tehosterokotteellaakin ja olisi ihan valmis omaan kotiin. Zumba on rohkaistunut paljon alkuajoista, muutamassa viikossa hän on muuttunut paljon. Nykyään hän välillä oikein kerjää silityksiä. :) Viihtyy siellä missä ihmisetkin ja seuraa aina mitä on tapahtumassa. Ruokaa halutessaan pyörii jaloissa ja miukuu suloisesti. :) Zumba on jo oppinut antamaan vähän pusujakin.

25.10.2011 Zumba on reipastunut hienosti ja herättää välillä hoitotädin suloisesti kuuluvalla kehräyksellään.

14.10.2011 Zumba on edelleen ujo poika, mutta hän on jo hieman kehittynyt. Hän uskaltaa nykyään syödä ihmisen kädestä ja häntä saa silittää kun hän syö. Zumba on kuitenkin kiinnostunut ihmisistä ja aina tarkkailee mitä ihmiset tekevät. Se myös usein seuraa Jambalayan kanssa kotihoitajaa mutta jää aina vähän matkan päähän katselemaan. Jos Zumban ottaa syliin hän on kyllä kovin kiltisti siinä ja joskus jopa alkaa kehräämään.

2.10.2011 Suloiset kissapojat Zumba ja Jambalaya siirtyivät kotihoitoon Helsinkiin.

28.9.2011 Zumba on nuori mustavalkoinen kesy kollipoika Porissa.
Zumba on n.12-viikkoinen. Zumba on saanut mikrosirun,madotuksen ja rokotuksen ja on valmiina matkustamaan omaan kotiin. Zumba ja Tico Tico ovat veljeksiä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun