Zorro

20.07.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.11.2020 Zorro muutti omaan kotiin Helsinkiin Pico-kissan kaveriksi.

***

Zorro on vauhdikas, mutta vielä hieman arka pieni poika, jonka uudessa kodissa tulisi olla toinen nuori kolli leikkikaverina.

3.11.2020

Energinen Zorro tuli kotihoitoperheeseen emonsa ja kahden siskonsa kanssa n. 9 viikon ikäisenä. Pennut eivät olleet tottuneet ihmisiin ja kesyttely onkin ollut sijaiskodin tärkein tehtävä. Hoitoperheeseen kuuluu 6- ja 15-vuotiaat lapset, joten Zorro on nyt tottunut myös lapsiin.

Sijaiskodissa ruoka on maistunut ja vessahommat sujuvat hienosti laatikkoon. Nyt Zorro on n. 14 viikon ikäinen ja terve nuorukainen. Hän on alusta asti ollut kissasisaruksista rohkein. Zorro leikkii hienosti siskojen kanssa sekä ihmisen kanssa huiskaleluilla. Myös pallot ja leluhiiret ovat mieluisia asioita. Zorrolle maistuu sekä raakaruoka että purkki- ja kuivaruoka. Hän on aina valmis syömään, onkin kasvanut hienosti. Sylissä hän ei vielä viihdy.

Uudessa kodissa tulisi olla Zorroa odottamassa toinen nuori kolli, jonka kanssa Zorro voisi painia ja josta Zorro voisi ottaa mallia ihmisten kanssa elämisessä. Zorro on vielä hieman arka ja käsittely vaatiikin kärsivällisyyttä ja varmoja otteita. Kotiutumisprosessissa uuden kodin tulisi niinikään olla kärsivällinen ja antaa Zorron tottua uuteen paikkaan omassa tahdissaan.

Summary in English

Active Zorro arrived at his foster home with his mom and two sisters at the rough age of 9 weeks. These kittens were not used to being around humans so taming the little ones has been the most important job of the foster family.

From the beginning, Zorro has been the bravest of the siblings and likes to play with people as well. However, he doesn’t really like to hang out in people’s laps.

Zorro’s new family should include another young male cat for Zorro to play with and to help him adjust to the new environment and people. Zorro is still a bit timid and handling him requires patience and control. It’s important that the new home allows Zorro to familiarize himself to his new life at his own pace.