Zorro

20.07.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.11.2020 Zorro muutti omaan kotiin Helsinkiin Pico-kissan kaveriksi.

***

Zorro on vauhdikas, mutta vielä hieman arka pieni poika, jonka uudessa kodissa tulisi olla toinen nuori kolli leikkikaverina.

3.11.2020

Energinen Zorro tuli kotihoitoperheeseen emonsa ja kahden siskonsa kanssa n. 9 viikon ikäisenä. Pennut eivät olleet tottuneet ihmisiin ja kesyttely onkin ollut sijaiskodin tärkein tehtävä. Hoitoperheeseen kuuluu 6- ja 15-vuotiaat lapset, joten Zorro on nyt tottunut myös lapsiin.

Sijaiskodissa ruoka on maistunut ja vessahommat sujuvat hienosti laatikkoon. Nyt Zorro on n. 14 viikon ikäinen ja terve nuorukainen. Hän on alusta asti ollut kissasisaruksista rohkein. Zorro leikkii hienosti siskojen kanssa sekä ihmisen kanssa huiskaleluilla. Myös pallot ja leluhiiret ovat mieluisia asioita. Zorrolle maistuu sekä raakaruoka että purkki- ja kuivaruoka. Hän on aina valmis syömään, onkin kasvanut hienosti. Sylissä hän ei vielä viihdy.

Uudessa kodissa tulisi olla Zorroa odottamassa toinen nuori kolli, jonka kanssa Zorro voisi painia ja josta Zorro voisi ottaa mallia ihmisten kanssa elämisessä. Zorro on vielä hieman arka ja käsittely vaatiikin kärsivällisyyttä ja varmoja otteita. Kotiutumisprosessissa uuden kodin tulisi niinikään olla kärsivällinen ja antaa Zorron tottua uuteen paikkaan omassa tahdissaan.