Zoey (nyk. Noir)

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

13.10.2019 Zoey sai oman kodin kahden, jo aiemmin Rekuilta adoptoidun, poikakissan kaverina.

 

Ensimmäisen viikon kuulumisia kodista:

Zoey saapui uuteen kotiinsa muutama päivä sitten ja sai samalla uuden nimen Noir. Alkuun oli kovin hiljainen öistä naukumista lukuunottamatta. Noir myös oli piilossa ja ruoka ei tahtonut maistua. Nyt kuitenkin on reipastunut kovasti, ruoka maistuu hyvin eikä mene enään piiloon, mutta säikähtää mikäli menen yllättäen liian lähelle. Lelut ovat saaneet kovasti kyytiä, varsinkin pallot joissa on helmiä tai kulkunen sisällä. Lisäksi Noirista on paljastunut oikein kova kiipeilijä!

Vanhemmat kissani ovat suhtautuneet ihan hyvin, vähän sähisivät oven takana mutta olen ruokkinut heitä oven toisella puolella ja ruoka vaikuttaa maistuvan oikein hyvin eivätkä välitä vaikka Noir on oven toisella puolella. Noir vaikuttaa sopeutuvan oikein hyvin ja uskon että tulee hyvin toimeen toisten mirrieni kanssa!

***

Reipas ja utelias Zoey etsii rauhallista ja kissarakasta kotia, jossa olisi tarjolla paljon rapsutuksia ja mukavia virikkeitä nuorelle poikakissalle.

16.9.2019

Zoey saapui emonsa Aelan ja sisarusten Peytonin, Sofielin ja Maelan kanssa Rekku Rescuen sijaiskotiin elokuun lopulla. Pennut olivat tullessaan noin 8-viikkoisia ja he olivat mitä ilmeisimmin eläneet elämänsä kaksi ensimmäistä kuukautta ilman ihmiskontakstia. Kotihoidossa pentuja on käyty totuttamaan ihmisen seuraan ja käsittelyyn, mutta vielä on matkaa, ennen kuin pennut saadaan kunnolla sosiaalistettua. Uusien kotien tulee jatkaa pentujen totuttamista kotikissan elämään ja tämän vuoksi etsimme heille kaikille jo jonkin verran kissakokemusta omaavia koteja. Arkuutensa vuoksi nämä pennut eivät myöskään sovellu pikkulapsiperheeseen.

Aiemmin ihmistä kovasti arastellut Zoey on nyt reipastunut ja nauttii leuan alta rapsutuksista nukkumassa ollessaan. Liikkeellä olevat ihmiset ja ylhäältä tuleva käsi ovat pikkuiselle vielä pelottavia asioita, joten sosiaalistamista pitää jatkaa uudessa kodissa. Zoey voisi lähteä uuteen kotiin jossa hänelle olisi toinen reipas ja kiltti poikakissa kaveriksi. Vaihtoehtoisesti Zoey voisi myös muuttaa yhdessä jonkun sisaruksensa kanssa. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin aikaisintaan lokakuun puolessa välissä.