Zirkoni (nyk. Aulis)

Lisätty sivulle: 2009-04-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Zirkoni (nyk. Aulis)
10.8.2009 Zirkoni sai kodin Turusta.

***

Leikattu uros, noin 8kk (kesäkuun lopulla)/Turussa

8.7.2009 Kuten uusista kuvista näkyy, on reipas Aulis-poika venähtänyt hoitopaikassaan jo miesmäisen komeisiin mittoihin. Se on viimeaikoina totutellut valjasteluun ulkona hyvällä menestyksellä. Hoitaja kertoo Auliksen olevan muutoinkin mutkaton ja ongelmaton nuorimies. Olisi mukavaa, jos Aulis pääsisi ikiomaan kotiin jo kesäksi!

24.5.2009 Aulis (ent. Zirkoni) sai jo kertaalleen kodin, mutta ko. kodin hyvin valikoiva vanha kissa käyttäytyi aggressiivisesti eikä hyväksynyt Aulista perheeseen, joten Aulis etsii nyt uutta ja ehdottoman lopullista ikiomaa kotia. Hauskanvärinen poika on melkoisen rasavilli ja rohkea kissanalku. Siitä kasvanee vielä aikamoinen komistus. Aulis on kotihoidossa Turussa.

KULUKORVAUS kissasta on 115€. Kissa luovutetaan perusrokotettuna, madotettuna sekä ulkoloishäädettynä. Kissa on myös kastroitu.

8.5.2009 Zirkoni sai suoraan rankkurin kautta kodin Turusta.

23.4.2009 Zirkoni, valkoinen, pienin harmain laikuin oleva, 4-kuukauden ikäinen pentukissa on tuotu löytökissatalolle emonsa Spinellin kanssa Noormarkusta, Ahlströmin alueelta. Emo Spinellin kuva myös. Majailleet alueella noin kuukauden.