Ziggy

05.09.2022

Alkuperä: Suomi

26.12.2022 Ziggy muutti omaan kotiin yhdessä veljensä Timban kanssa.

 

Ziggy hurmaa upealla silkinpehmeällä kiiltävällä mustalla turkillaan, supersöpöllä nassullaan ja ihanalla pienellä olemuksellaan. Ziggy etsii kotia yhdessä veljensä Timban kanssa. 

8.12.2022

Ziggy viihtyy hyvin sylissä ja tulee viereen tai vatsan päälle kehräten nukkumaan. Tämä poika on sosiaalinen,  kiltti, eikä tee paljoa pahojaan. Erilaisiin ääniin on totuteltu mutta ovikello on edelleen sen verran pelottava että se saa pojan menemään piiloon. Sormien puremisesta on opittu hyvin pois ja tilalle tullut sormien nuoleminen. Boksittaminen ja lääkitseminen onnistuvat  hyvin ja myös turkin harjaamiseen on totuteltu. Ziggylle maistuu hyvin ruoka ja hän osaa pyytää sitä miukuen hoitajalta. Ziggy on kova leikkimään kuten pennun kuuluukin, hän osaa muun muassa hienosti taiteilla kapean tuolin selkänojalla. Suosikkileluja ovat hiiret, pallo kulkusella, huiskakeppi, pallorata ja kissatunneli, jossa on kiva juosta. Ziggy ja Timba sopivat myös lapsiperheeseen, kunhan pennut tutustutetaan varsinkin pieniin lapsiin rauhallisesti kissojen ehdoilla.  

Summary in English

Ziggy charms with his gorgeous silky shiny black fur, cute little face and lovely little appearance. Ziggy is looking for a home together with his brother Timba.  

8.12.2022

Ziggy enjoys being close to people, happily purring to sleep on the lap. This boy is a social and kind little cat. He has gotten used to different sounds, but the doorbell is still scary enough to make the boy go into hiding. The biting of the fingers has been learned well away and replaced by licking of fingers. Going into carry box and giving medicines is easy and also brushing the fur has been practiced. Ziggy loves good food and knows how to ask for it. He loves to play and is an active and playful like a young boy should be. Ziggy and Timba are also suitable to a family with children, as long as the kittens are introduced to small children in a calm manner.