Zara (nyk. Siiri)

Lisätty sivulle: 2008-07-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Zara (nyk. Siiri)
26.3.2011 Zara sai kodin Tuusulasta.

***

Leikattu naaras, noin 3v.

24.3.2011 Zara (nyk. Siiri) etsii uutta kotia perheessä puhjenneen allergian vuoksi. Siiri on tottunut lapsiin. Siirillä valkoinen pitkäkarva. Tulee hyvin toimeen pienten lasten ja toisten kissojen kanssa. Toisinaan todella hellyyden kipeä, mutta nauttii myös yksinään olosta hiljaisessa ja rauhallisessa paikassa. Narut ja pallot hänen mieli lelujaan :) Siiri asuu tällä hetkellä Porissa ja Siiriin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

Siirin kodinvaihtajan kulukorvaus on 60 €.

***

13.9.2008 Zara muutti omaan kotiin

***

Naaras, noin 2,5kk heinäkuun 2008 loppupuolella

28.7.2008 Kaunis Zara kissa odottaa omaa kotia kotihoidossa.

Kertomus Tallinnasta: “2 viikkonen pentu makasi puun alla. Mummot, jotka ruokkivat kissoja luulivat etta emo-kissa on kellarissa ja heittivat sinne pennunkin. Raukka meni piiloon ja oli kulmassa, nalassa ja hadin elossa kuin se loydettiin. Noin pienen pennun kasvattaminen vaati kotihoitajalta paljon tyota ja huolta mutta kaikki meni hyviin. Nyt se on aktiivinen ja iloinen kisuli, vallaton ja ystavallinen.

Antaa vaan hyviin kasiin! Ei sovisi pienille lapsille koska leikkiessa se raapia kovin.”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.