Yuuki

6-12 kk (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Yuuki on hieno kolliposkinen ja muhkutassuinen kissa, joka vielä vähän ujostelee sosiaalisissa tilanteissa.

04.12.2019

Edelleenkin Yuuki etsii omaa kotiaan. Sisarustensa lähdön lähdön jälkeen Yuuki on selvästi rohkaistunut hakemaan läheisyyttä ihmisistä, ja yksin ollessaan maukuu seuran perään. Paijauksia pitää saada, mutta syliin ei vielä uskalleta tulla. Yuukista saa ajan ja tutustumisen myötä varmasti ihmisrakkaan kissan. Rohkea kissakaveri voisi myös toimia hyvänä esimerkkinä Yuukille.

24.10.2019

Yuukin ja hänen sisarustensa Kiriton, Ryuun, Rikan ja Asunan juuret ovat Pohjanmaalla, josta he toisen yhdistyksen kautta matkasivat sijaiskotiin Helsinkiin. Sijaiskodissa Yuuki ja sisaruksensa ovat olleet terveitä, eikä eläinlääkärikään löytänyt terveystarkastuksen yhteydessä mitään huomautettavaa. Korvat ja vatsa ovat kunnossa, ja erinomaisen hieno hammaskalusto sai eläinlääkäriltä kehuja. Sijaiskodista on varattu erillinen huone Yuukin ja kumppaneiden leikkitantereeksi, ja päivät kuluvat riekkuessa kuten nuorella kissalla kuuluukin.

Nopeat liikkeet vielä säikäyttävät Yuukin helposti, mutta uudessa kodissa tutustuessa säikkymisenkin voi odottaa vähenevän. Yuuki ei sovellu yhteiseloon pienten lasten kanssa, joiden äkkinäiset liikkeet voivat liiaksi ahdistaa. Uudessa kodissa olisi hyvä olla kissakaveri.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Selina / 045 608 0788

Soittoajat: Voit sopia sähköpostitse selina@rekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Yuuki

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.