Yuuki

6-12 kk (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.12.2019 Yuuki muutti jouluksi omaan kotiin, jossa odottaa kissakaveri.

***

Yuuki on hieno kolliposkinen ja muhkutassuinen kissa, joka vielä vähän ujostelee sosiaalisissa tilanteissa.

04.12.2019

Edelleenkin Yuuki etsii omaa kotiaan. Sisarustensa lähdön lähdön jälkeen Yuuki on selvästi rohkaistunut hakemaan läheisyyttä ihmisistä, ja yksin ollessaan maukuu seuran perään. Paijauksia pitää saada, mutta syliin ei vielä uskalleta tulla. Yuukista saa ajan ja tutustumisen myötä varmasti ihmisrakkaan kissan. Rohkea kissakaveri voisi myös toimia hyvänä esimerkkinä Yuukille.

24.10.2019

Yuukin ja hänen sisarustensa Kiriton, Ryuun, Rikan ja Asunan juuret ovat Pohjanmaalla, josta he toisen yhdistyksen kautta matkasivat sijaiskotiin Helsinkiin. Sijaiskodissa Yuuki ja sisaruksensa ovat olleet terveitä, eikä eläinlääkärikään löytänyt terveystarkastuksen yhteydessä mitään huomautettavaa. Korvat ja vatsa ovat kunnossa, ja erinomaisen hieno hammaskalusto sai eläinlääkäriltä kehuja. Sijaiskodista on varattu erillinen huone Yuukin ja kumppaneiden leikkitantereeksi, ja päivät kuluvat riekkuessa kuten nuorella kissalla kuuluukin.

Nopeat liikkeet vielä säikäyttävät Yuukin helposti, mutta uudessa kodissa tutustuessa säikkymisenkin voi odottaa vähenevän. Yuuki ei sovellu yhteiseloon pienten lasten kanssa, joiden äkkinäiset liikkeet voivat liiaksi ahdistaa. Uudessa kodissa olisi hyvä olla kissakaveri.