Yuki (nyk. Jekku)

07.04.2019

Alkuperä: Suomi

6.7.2019 Kyo ja Yuki pääsivät muuttamaan yhdessä omaan kotiin heinäkuun alussa.

 

6.7.2019 Kuulumisia kodista:

Uudessa kodissa kaksikko sai nimet Kerttu ja Jekku. Alun jännitys ei kestänyt kuin muutaman päivän, minkä jälkeen tytöt ovat reippaasti valloittaneet uutta valtakuntaansa. Muun muassa isännän työtuoli on omittu kiipeilyleikkeihin. Tytöt ovat hyvin läheisiä, nukkuvat vierekkäin, syövät mieluiten samasta kupista vaikka toinenkin olisi tarjolla ja käyvät välillä laatikollakin yhdessä.

***

Yuki on energinen ja reipas tyttöpentu sekä toinen puolisko pentueen tehokaksikosta. Yuki haluaisikin lähteä uuteen kotiin yhdessä siskonsa ja parhaan kaverinsa Kyon kanssa.

16.6.2019

Tallikissat Tiku ja Taku saapuivat Rekkujen sijaiskotiin Tikun vastasyntyneiden pentujen kanssa. Pian myös Taku synnytti, mutta pennut olivat keskosia, jotka menehtyivät ensimmäisen vuorokauden aikana. Siitä lannistumatta Taku ryhtyi supertädiksi ja on ahkerasti auttanut siskoaan tämän pentujen hoidossa. Tikun pennuista on kasvanut valloittava nelikko jotka eivät arastele vieraita ja suhtautuvat rohkeasti uusiin tilanteisiin. Kahden emon huolella kasvattamat nörttilapset Shigure, Kyo, Yuki ja Tohru rakastavat kaikkia uusia leluja ja keksivät muutenkin uudet kujeet aina kotihoitajien riemuksi ja siivottavaksi. Pennut ovat valmiita muuttamaan heinäkuun alussa.

Yuki on luonteeltaan villikko, joka haastaa jatkuvasti muita painiin ja hippaan. Erityisesti Yuki tuntuu kiintyneen samanmieliseen Kyoon ja mielellään muuttaisi Kyon kanssa yhteiseen kotiin. Yuki antaa kiltisti käsitellä itseään ja saattaa joskus jopa käydä kotihoitajan syliin levolle.

Huom! Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi emmekä vapaana ulkoileviksi.