Yön Sammy (nyk. Riki)

Lisätty sivulle: 2012-12-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Yön Sammy (nyk. Riki)
20.12.2012 Yön Sammy muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.9.2013 Rikin kuulumiset ovat loistavat! Pennusta on kasvanut vuodessa jo iso kolli. Ilmeikäs ja luonteikas kissa. Tykkää lähteä ulos hihnan kanssa, yöllä. :D Vain yöllä, päivällä on liikaa autoja, ja muuta mölisevää joka pelottaa. Käveltiin yhtenä yönä jopa neljä kilometriä, ja välissä jahdattiin hiirtä ja hyttysiä (kesäkuussa).

On ollut mukava vuosi yhdessä, lisävuosia odotellessa. :) Riki tykkää erityisen paljon nukkua kainalossani, ja aamulla kun huomaa että avaan silmiäni, puskee heti kättä ja kaipaa rapsutusta. Pieniääninen ja hiljainen, erittäin helppo ja kiva kissa. Rakas~ <3

***

Leikattu urospentu, 11 vk (luovutus 15.12 alkaen), kotihoidossa Helsingissä.

4.12.2012 Simon, Sammy ja Stellan ovat peräti seitsemän pennun katraasta, jonka Yö-nimen saanut, tiineenä loukutettu kissa pyöräytti syyskuussa Siuntiossa. Pojat ovat vilkkaita ja uteliaita touhottajia, joilla vauhtia riittää sen verran, että kodissa olisi hyvä olla leikkisä kissakaveri pahinta pentuenergiaa purkamassa. Pennut ovat ensimmäisessä hoitopaikassaan päässeet tottumaan myös koiriin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.