Lisätty sivulle: 2007-11-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Yö
12/2007 Yö muutti omaan kotiin Turkuun.

***

Leikattu uros, noin 1v. (syksyllä 2007).

10.12.2007 Yö pääsi väliaikaiseen hoitopaikkaan joten nyt ei ole pelkoa että se potkittaisiin takaisin kadulle, mutta oma koti tälle komella kollille olisi kyllä kovasti hakusessa, ja mieluusti pikapuoliin.

29.11.2007 “Musta kuin yö…” Erityisen komea kollipoika Yö, tarvitsisi pian oman kodin, sillä kotihoitaja ei pysty sitä enää pitämään.

Kuulumiset: 1v leikattu kolli. Todella komea kisu- isot keltaiset silmät, mustan-musta kiiltävä turkki- oli hylätty kadulle hiljattain ja tosi stressaantunut. Se kaipaa kotiväkeä mutta se on luonnolta rauhallinen ja ystävällinen ja sopeutuu tosi hyvin. Saisipa vielä ihan ikioman rakastavan kodin joka ei enää hylkää.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.