Yennefer

08/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Kaunis Yennefer on viettänyt ensimmäiset kuukautensa ulkona vailla kunnon hoitoa, joka on jättänyt jälkensä nuoreen kissaa. Sijaiskodin kotikissakoulussa hän on kuitenkin alkanut luottamaan ihmiseen paremmin ja on kuoriutunut hellyydenkipeäksi ja seuralliseksi neidiksi.

10.5.2021

Yennefer odottelee edelleen omaa kotia ja luottamusta ihmiseen rakennetaan hiljalleen. Sisko Cirilla on aloittanut myös kodinetsinnän, ja Yennefer voikin muuttaa hänen kanssaan yhteiseen kotiin..

22.4.2021

Yennefer on suloinen nuori tyttökissa, joka saapui kahden oletetun sisaruksensa Cirillan ja Trissin kanssa Rekkujen sijaiskotiin helmikuun lopulla. Korvapunkeista kärsinyt flunssainen kolmikko oli kukin alkuun hyvin arkoja, mutta jonkin verran ihmisiin tottuneita. Sijaiskodissa he ovatkin totutelleet sisäkissan arkeen ja ihmisen kanssa tiiviisti asumiseen etätyöapureina.

Kolmikosta Yennefer on ensimmäisenä valmis muuttamaan omaan kotiin. Arkuudesta huolimatta hän rakastaa rapsutuksia ja leikkii mielellään ihmisen kanssa. Hän antaa jo melko nätisti käsitellä itseään, kunhan ihminen on rauhallinen ja varmaotteinen. Toistaiseksi käsittely on rajoittunut lääkitsemiseen ja korvien tarkasteluun, eli kynsien leikkuun opettelu odottaa vielä. Liikkuva ihminen jännittää vielä häntä, samoin äkkinäiset liikkeet.

Yennefer tarvitsee arkoja kissoja ymmärtävän omistajan, joka ottaa hänen tarpeensa huomioon ja jatkaa luottamuksen rakentamista. Leikkisä ja seurallinen tyttö kaipaa myös kissaseuraa uudessa kodissa, ja hänelle sopisi parhaiten kaveriksi reipas tyttökissa. Painileikeistä hän ei juurikaan pidä, vaan huiskakepit ja palloradat kiinnostavat enemmän, sekä päiväunet kaverikissan kainalossa.

Arkuuden vuoksi Yennefer ei sovi perheeseen, jossa on lapsia tai halutaan valjasulkoileva kissa. Hänen suhtautumistaan koiriin tai muihin eläimiin ei tiedetä.

Summary in English

Yennefer is young female cat, who wasn’t fully socialized and taken care of her during her first months of life. In foster care she has carefully started to trust humans, her ear problems and flu have been taken care of and she has used a litter box without problems. She enjoys attention and scratches, and loves playing with feather toys and balls. She has two siblings, Cirilla ja Triss, whose company she enjoys a lot. While her sisters still need more care and time, Yennefer is ready to move to her own home.

Yennefer is seeking a home, where her owner would understand shy cats and give her the space and time she needs. Best company for her would be another female cat, who is brave and positive example for trusting humans. She is little afraid of sudden movements and walking humans, so she needs a peaceful home. Yennefer isn’t suitable for a home with children or if you wish to take cat out on a leash. We don’t know how she reacts to dogs or other animals.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Tiina / 045 221 2535

Soittoajat: Sovittuna aikana. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

tiinaerekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Yennefer

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.