Xena (nyk. Viiru)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Xena (nyk. Viiru)
10/2006 Xena ja Xania saivat yhteisen kodin.

***

Kuulumisia omasta kodista:

9/2007 Terve, pitkästä aikaa :) Viiru ja Täplä voivat mainiosti, kasvaneet kovasti ja ovat jo oikean kissan kokoisia ja oloisia. Joskin Viiru on Täplää hieman hentosempi eli oikea neitien neiti :) Ja Täplä on oikea sylivauva ja vieressä nukkuja ja loukkaantuu jos ei pääse syliin silloin kun itse haluaa kun taas Viiru on oman tiensä kulkija, eli ei niin kovasti viihdy sylissä, kehräämään saa puhumalla :) Mökkireissut ovat menneet mainiosti, kertaakaan eivät ole esim.voineetpahoin. Leikattu on ja madotettu säännöllisesti. Syövät melkein mitä tahansa kunhan on hyytelöä, kastikeruuat eivät jostain syystä kelpaa. Järvikalat (keitettynä) on suurta herkkua paitsi lahna joille vaan nyrpistelevät nokkaansa.

11/2006 Kotiutuminen on mennyt paremmin kuin hyvin.Täplä ja Viiru olivat kuin kotonaan heti ensimmäisenä päivänä. Joskus meno yltyy hurjaksi kun neidit ottavat mittaa toisistaan leikkimielellä. Välillä uteliaisuus ottaa vallan ja mikään paikka ei jää tutkimatta:)

***

Naaras, noin 5kk (syyskuussa 2006).

Nemi,Xania ja Xena ovat siskoksia jotka on löydetty kovin pienenä kadulta, nyt kasvavat reippaasti kotihoidossa.

Xena tuli kotihoitoon Suomeen Espooseen 8.9.2006.

Kuulumiset kotihoidosta: 13.9.2006: Xena on on selkeä seikkailija .Äärimmäisen seurallinen seurailee ihmisten sekä muiden eläimien touhuja varsin tarkkaan. Leikkiminen Xanian ja Veran kanssa on villiäkin välillä :) ja kun perheen omatkin kissat osallistuu onkin formulat” ihan meillä kotona ;). Koiriakaan tämä pikkukisu ei kavahda vaan kulkee sulavasti joukossa .Yöt nukkuu Xanian kanssa ja tähän mennessä ainakin saunassa jossa on rauhallisinta .Xena onkin ottanut esikuvakseen isot kissat eli sitä mitä isot edellä pienet perässä :)