Xania (nyk. Täplä)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Xania (nyk. Täplä)
10/2006 Xania ja Xena saivat yhteisen kodin.

***

Kuulumisia omasta kodista:

9/2007 Terve, pitkästä aikaa :) Viiru ja Täplä voivat mainiosti, kasvaneet kovasti ja ovat jo oikean kissan kokoisia ja oloisia. Joskin Viiru on Täplää hieman hentosempi eli oikea neitien neiti :) Ja Täplä on oikea sylivauva ja vieressä nukkuja ja loukkaantuu jos ei pääse syliin silloin kun itse haluaa kun taas Viiru on oman tiensä kulkija, eli ei niin kovasti viihdy sylissä, kehräämään saa puhumalla :) Mökkireissut ovat menneet mainiosti, kertaakaan eivät ole esim.voineetpahoin. Leikattu on ja madotettu säännöllisesti. Syövät melkein mitä tahansa kunhan on hyytelöä, kastikeruuat eivät jostain syystä kelpaa. Järvikalat (keitettynä) on suurta herkkua paitsi lahna joille vaan nyrpistelevät nokkaansa.

11/2006 Kotiutuminen on mennyt paremmin kuin hyvin. Täplä ja Viiru olivat kuin kotonaan heti ensimmäisenä päivänä. Joskus meno yltyy hurjaksi kun neidit ottavat mittaa toisistaan leikkimielellä. Välillä uteliaisuus ottaa vallan ja mikään paikka ei jää tutkimatta:)

***

Naaras, noin 5kk (syyskuun 2006 lopussa)

Nemi,Xania ja Xena ovat siskoksia jotka on löydetty kovin pienenä kadulta, nyt kasvavat reippaasti kotihoidossa.

Xania tuli kotihoitoon Suomeen/Espooseen 8.9.2006.

Kuulumiset kotihoidosta: 13.9.2006: Xania on rohkea pikkukisu jo ensimmäisenä päivänä saavuttuaan kotihoitoon lähti seikkailemaan asuntoon ja tutustumaan perheen omiin kissoihin.Koiratkaan eivät pelota ja ihmisen läheisyyden tarve on suuri .Xania nukkuu Xenan kanssa saunassa jossa rauhallista ja ovat todelliset ystävykset .Leikkii villistikin välillä ja vauhtia riittää.Sylissä viihtyy jonkin aikaa mutta maailmassa on paljon tutkittavaa joten…. Xania onkin Xenan kanssa ottanut isot kissat esikuvakseen eli sitä mitä isot edellä pienet perässä :)