Woody (nyk. Huli )

Lisätty sivulle: 2012-03-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Woody (nyk. Huli )
15.3.2012 Woody sai kodin Porista.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.5.2013 Heippa! Huli täältä Porista lähettelee terveisiä! Karvat on kasvanut hienosti takaisin ja kunto on hyvä. Huli on kiltti poika ja on alusta asti hienosti tullut toimeen muiden eläinten kanssa. Mukana muutama kuva. Kuvat on vanhempia jo, mutta uudesta kodista kuitenkin.

***

Leikattu uros, noin 2-3v.

2.3.2012 Woody on nuori vaalean oranssi, puolipitkäkarvainen poikakissa. Woody oli toimitettu Porin löytökissatalolle hyvin “rehjuisena”. Turkki aivan takussa ja selkäänsä saaneen näköisenä. Toisessa silmässä oli tulehdus. Woody kävi heti eläinlääkärissä näytillä ja sai antibioottikuurin ja tipat silmään. Eläinlääkäri ajeli karvapanssarin pois.

Woody alkoi voimistumaan päivä päivältä. Nyt tänään käytiin eläinlääkärissä ja saatiin terveen paperit. Woody kastroitiin, rokotettiin ja sirutettiin. Woody odottaa ikiomaa kotia, jossa Woodyn turkista ja tarpeista pidetään hyvää huolta. Woody on tällä hetkellä Porissa. Woody näyttää tällä hetkellä aivan “leijonalta”, mutta kyllä turkki siitä pian kasvaa. Uusia kuvia tulossa tämän hetkisestä hurmurista.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.