Winston

27.04.2020

Alkuperä: Suomi

Peloton ja sosiaalinen Winston etsii yhteistä kotia veljensä Maon kanssa, tai kotia jossa olisi kiltti ja leikkisä poikakissa kaverina.

20.9

Winston muutti uuteen kotiin kiltin poikakissan kaveriksi.

 

8.9.2020

Hänen korkea-arvoinen kissutensa Winston sai aikaan niin huiman kyselytulvan, että toistaiseksi emme ota enää vastaan tiedusteluja!

 

7.9.2020

Pian 4 kuukautta täyttävä (synt. 27.4.2020) poikakissa Winston on viidestä kissanpennusta ja emokissa Mama H:sta koostuvan pentueen toinen johtajahahmo.Winston on todellinen seikkailija, joka ei pelkää lähestyä edes imuria taikka suihkua. Winston tutustuu kaikkiin ja on erittäin utelias.

Leikkisästä ja sosiaalisesta luonteestaan huolimatta suhteellisen rauhallinen, vaikka osaakin pitää puolensa jos on kyse ruuasta ja lempilelusta. Tykkää pelata palloa ja painia muiden pentujen kanssa.
Tämä poika on helppo ja sosiaalinen kissa, joka viihtyy ihmisten kanssa. Se tulee sohvalla pötköttelemään viereen ja välillä viihtyy jopa sylissä pidempiäkin aikoja.

Winston on tavannut pienempiä lapsia ja sopii myös lapsiperheeseen, kunhan perheen nuorimmat on opetettu lähestymään ja käsittelemään kissaa oikein.
Hoitotoimenpiteet vaativat vielä kärsivällistä opettelua. Winston luovutetaan joko yhdessä veljensä Maon kanssa tai kotiin, jossa on jo ennestään leikkisä ja nuori kissa kaveriksi.

Winston ei muuta vapaana ulkoilevaksi kissaksi.