Wilma

Lisätty sivulle: 2014-08-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Wilma
24.9.2014 Wilma ja Halla saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, noin 2-vuotias, kotihoidossa Helsingissä.

2.9.2014 Wilma ja Halla muuttivat kotihoitopaikkaan vajaa viikko sitten ja ovat osoittautuneet ihastuttavaksi kaksikoksi. Wilma on reipas nuori tyttökissa, joka rakastaa rapsutuksia. Wilma on myös kova tyttö kehräämään ja tykkää tulla sohvalle ihan kiinni hoitajaan makoilemaan. Ruokahaluakin riittää, vaikka tyttö onkin kovin pienikokoinen. Wilma on oikein mainio kotielämään tottunu neiti, joka ottaa vieraatkin vastaan avomasuin.

25.8.2014 Wilma ja kaverinsa Halla etsivät uutta, mielellään yhteistä kotia kodissa puhjenneen allergian vuoksi. Lisätietoja tulossa.

Entisen kodin kertomaa:

Wilma on reipas ja iloinen pikkukissa, joka on kova juttelemaan ja kehräämään. Wilma ei ole varsinaisesti sylikissa, mutta saa silti välillä hellyyskohtauksia ja saattaa toisinaan käpertyä viereen rapsutettavaksi. Wilma tulee toimeen myös koirien kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.