Willy (nyk. Willi)

Lisätty sivulle: 2007-11-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Willy (nyk. Willi)
26.1.2008 WILLY SAI KODIN PORISTA TYTTÖKISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

3.2.2008 Kurnau! Willy (ent. Willi) saapui meille viikko sitten perjantaina. Heti kuljetuskopasta päästyään se tutki koko asunnon ja hurmasi meidät kaikki. 2-vuotias kissaneitimme Pops pelästyi ensin näin ylisosiaalista otusta, mutta parin päivän päästä tajusikin, että Willy oli tullut jäädäkseen, eikä Popsillakaan enää ole mitään tätä vastaan. :)

Kovasti ovat nyt yhdessä leikkineet ja juosseet ympäri taloa. Willyllä ei ollut missään vaiheessa mitään ongelmia kotiutumisessa, vaan se oli heti kotonaan. Tämä hurmaava kissaherra on luonteeltaan niin mahtava, että paremmasta ei ole tietoa! Liitteenä vielä pari kuvaa Willystä uudessa kodissa. – Mira

****

21.11.2007 Willi on n. 7 kk:n ikäinen satakunnasta huostaanotettu kollinalku. Willi on ihmisrakas, reipas ja sosiaalinen, toisten kissojen kanssa toimeentuleva poika.

12.1.2008 Willi on nyt saanut kaikki rokotukset ja kastroitu eilen. WIlli on äärettömän ihana kehruukone, joka hyrähtää heti käyntii ihmisen nähtyään :). Antaa käsitellä itseään miten vain, ei raavi eikä pure. Pitää toisista kissoista ja koirista, ihannekotikissa, joka valitettavasti omaa niin tavallisen ulkonäön että ei ole vielä pahemmin kiinnostusta herättänyt vaikka luonne on mitä kultaisin. Nyt Willille oma koti ja sassiin :)

Willi on hoitokodissa Ulvilassa tällä hetkellä