William

8/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

William löysi oman kotinsa veljensä Charlesin kanssa. 

15.11.2020 Kuulumisia kodista:

“William ja Charles voivat hyvin eikä mitään ongelmia ole esiintynyt viikon sisällä. Ensimmäinen päivä meni sohvan alla piilossa, mutta sen jälkeen molemmat ovat olleet erittäin aktiivisia ja viihtyneet hyvin.
Viihtyvät hyvin sylissä sekä seurassa, jopa välillä jäävät sänkyynkin nukkumaan. Kynsien leikkaus onnistuu ja saavat laadukasta raakaruokaa mitä syövät oikein mielellään. Yritetään antaa virikkeitä, mutta saavat kyllä aikaa keskenäänkin kulumaan.
Kaikki näyttää siis sujuvan erittäin hyvin.”

***

William on utelias pieni kissanpentu, jota kiinnostaa kaikki uudet asiat! William on leikkisä ja aktiivinen kissa, joka etsii kotia veljensä Charlesin kanssa. Molemmilla kissoilla on todettu kissojen herpes, joka heille on aiheuttanut silmätulehduksen. Silmätulehdukset on molemmilla hoidettu, mutta herpes saattaa aiheuttaa oireita myöhemminkin. Kissan herpes ei tartu ihmiseen.

10.10.2020

Williamista on kotihoidossa kuoriutunut utelias pikkukissa, joka pitää ihmisistä. Varsinainen sylikissa se ei ole, mutta pitää kuitenkin ihmisen lähellä olemisesta. William on myös tottunut lapsiin.

Summary in English

William is a curios little kitten, who is looking for a home with his brother Charles. Both kittens have herpes, which gave them an eye infection. The eye infection was treated and healed, but the herpes might bring symptoms again at a later age. This cats’ herpes cannot infect humans.