Wilhelmiina

Lisätty sivulle: 2014-09-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Wilhelmiina
30.9.2014 Wilhelmiina sai kodin Vesilahdesta kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.10.2015 Nyt onkin jo kulunut vuosi siitä, kun Wilhelmiina muutti meille tänne Vesilahteen. “Wilhis” on edelleen hyvin pentumainen, mistä olen kovin iloinen. Talossa on paljon elämää, kun neidin pitää aina vähän pelata kaikilla palloilla, pusiinsulkijoilla, jne, jotka hänen matkalleen osuvat. Wilhiksestä on myös hirmuisen hauskaa vaania vanhempia kisuja, Aliisaa ja Ronttia, milloin minkäkin kulman takana, vaikka ei aina uskaltaisikaan hyökätä :) Wilhelmiina on kovin reipas ja kuuliainen. Tulee luokse kutsuttaessa, istuu ja antaa tassua. Hän on hurjan hellyydenkipeä varsinkin aamuisin! Kulkee vierellä, puskee, ja istuu usein aamupalan ajan sylissä. Useimmiten tulee syliin kehräämään ja pussailemaan myös silloin, kun kuulee jonkun istahtavan sohvalle :) Nukkuminen on kivointa peiton alla sängyssä, mutta koska makkariin kisut pääsee niin harvoin, kömpii Wilhelmiina yleensä Aliisan tai Rontin viereen nukkumaan. Takan päällä lämpimässä on peti, jossa nukkuu välillä kaikki kolme yhdessä. Muita suosikkipaikkoja ovat paperikassit ja pizzalaatikot :) Ihanaa, että Wilhelmiina muutti meille! Hän on tuonut kotiimme paljon iloa ja eloa!

***

Leikattu naaraspentu. Luovutus aikaisintaan 23.9.2014. Kotihoidossa Espoossa.

27.9.2014 Wilhelmiina tuli meille hoitoon elokuun puolessa välissä pienenä, jo liikaakin maailmaa nähneenä laihana pentuna. Reipas pikkuneiti oli heti alusta asti hyvin reipas! Syliin tuli ryntäämällä, antamaan suukkoja suoraan suulle. Liikkeessä oli oltava koko ajan, ja kokeiltava kaikkia paikkoja, myös hampailla. Wilhelmiina on ihan superleikkisä, huippuihana touhutyttö, joka mielellään kirmaa pienten kissakavereidensa Tiitiäisen ja Wiktorin kanssa ympäriinsä. Isoa koiraa käy varovasti nuuhkimassa läheltä, joten rohkeuttakin löytyy. Tämä pikkukissa on kyllä sulattanut hoitajan sydämen ja pärjää varmasti elämässä!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.