Wiktor

Lisätty sivulle: 2014-08-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Wiktor
3.10.2014 Wiktor sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

27.10.2014 Wiktor on nyt viikon asunut meillä ja hienosti menee. Aunesta on tullut hänen paras kaveri. He leikkivät yhdessä ja juoksevat ympäri kämppää villisti.

Ruoka maistuu hyvin ja välillä on oikein ahne poika. Nyt kun masu on ollut hieman sekaisin muutosta, ruokavaliovaihdoksesta ja Axcilur- kuurista johtuen havaittiin, että seiti on hänen suurta herkkuaan. Emme voisi olla tyytyväisempiä Wiktorin tuloon. Aunekin vaikuttaa paljon tyytyväisemmältä kun on saanut taas koko päiväisen leikkikaverin. Wiktoriin ei tarvitse kuin koskea niin alkaa hillitön hyrinä. Söpö ihana tyyppi. Toivotaan, että saadaan pian masu täysin kuntoon. Ja kiitos vielä Heidille hyvistä vinkeistä ja vertaistuesta.

***

Leikattu urospentu. Luovutus aikaisintaan 9.9.2014. Kotihoidossa Espoossa.

10.9.2014 Lisätty Wiktorille uusi kuva.

31.8.2014 Wiktor saapui meille hoitoon Espooseen 18.7., jolloin ikää oli viisi viikkoa. Hoitopaikassa odottikin jo seuraa: samanikäinen Walentiina ja muutaman viikon nuorempi Tiitiäinen sekä sijaismamma NuuNuu. NuuNuu otti Wiktorinkin vielä omakseen ja nopeasti Wiktor muisti miten mammasta saa maitoa :)

Wiktor on ollut alusta asti sosiaalinen, reipas ja kova kehräämään ja leikkimään. Ensimmäisenä hoitohuoneen ovella odottamassa, josko pääsisi isompiin tiloihin touhuamaan. Ja touhua riittää, sylissä ei malta pitkiä aikoja olla ja monessa kuvassa vilahtaa vain häntä. Leikittämisestä Wiktor tykkää oikein kovasti, erityisesti narun päässä olevat lelut ovat ihan parhaita.

Meillä Wiktor on päässyt tutustumaan talon muihin isoihin kissoihin, joihin poika suhtautuu uteliaasti, sekä isoon koiraan joka on aika pelottava, kun tulee liian lähelle, silloin Wiktor katsoo parhaaksi perääntyä kauemmaksi. Ihmislapsiin Wiktor suhtautuu pelottomasti, hehän ovat ahkerimpia leikittäjiä, mutta on pojassa myös rauhallinen puoli, joka tykkää silittelyistä ja hellittelystä ja kehrää silloin kuuluvasti.

Ruoka on maistunut aina oikein hyvin ja nyt painoa ja ikää alkaa olla sen verran, että Wiktor voisi jo matkata kohti ihka omaa kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.