Wii (nyk. Fiia Emilia)

Lisätty sivulle: 2014-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Wii (nyk. Fiia Emilia)
22.10.2014 Wii muutti Vantaalle kissan ja koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.9.2015 Pian on kulunut vuosi siitä kun pieni kissa neiti Wii suomalainen nykyinen Fiia muutti Vantaalle Aida kissan ja Tiitus koiran kaveriksi. Vuosi on mennyt alusta asti hyvin ja kissa neiti on hurmannut koko perheen persoonallaan. Fiia on erittäin touhukas, kekseliäs, kaunis, ihmisrakas kissa sekä varsinainen kehruukone. Hän onkin saanut vuoden aikana monta lempinimeä kuten puuha Pirkko, rakkauspakkaus, pikku piipertäjä, näpistelijä sekä hauskuuttaja. Fiia osaa ottaa ilon irti pienistäkin asioista kuten pahvilaatikosta, tietokonelaukusta, pöydältä pudonneesta kynästä / tulitikkurasiasta sekä rullalla olevasta matosta. Myös kissa sisarusten kanssa leikit ovat täynnä vauhtia.

Fiia on selvästi sitä mieltä, että kesä on parasta aikaa, koska on kärpäsiä ja hyttysiä. Neiti onkin pitänyt koko kesän huolen siitä, ettei kenenkään tarvitse kärsiä niistä ja pyydystänyt niitä oikein taidolla. Kissa neidin ruokahalu on ollut alusta asti MAHTAVA. Kun selkänsä kääntää, Fiia näpistelee kaverin tai “emon ” lautaselta herkkuja. Eräänä päivänä Fiia tuoksui kovasti vaniljakastikkeelle, mutta tokihan mustikkapiirakka vaniljakastikkeen kera kuuluu kesän herkkuihin. Aamuisin herätyskellon soitettua neiti puskee ja kehrää oikein kovin varmistaakseen ettei varmasti jää ilman aamupalaa. Painoindeksi on kuitenkin pysynyt normaalina ja Fiia on ollut erittäin terve oko ajan.

Perheeseen muutti helmikuussa Lahden löytöeläintalosta 4- vuotias Kissa herra Thomas. Thomas otti heti Fiian suojelukseen ja yhteiselo on sujunut hyvin. Kissoille on rakennettu kotiin ja mökille ulkotarhat, missä aika kuluu mukavasti yhdessä touhuten. Yksi asia, mistä neiti ei pidä yhtään on autolla matkustaminen. Aina kun auto käynnistyy ja lähtee liikkeelle, takapenkiltä kuuluu surkea MAU. Asiassa on kuitenkin tapahtunut edistystä ja kissa sisarukset saavat Fiian jopa rentoutumaan matkan puolessa välissä.

Fiia on aivan ihana kissa, joka on lumonnut perheen täysin. Vaikuttaa siltä, että neiti nauttii elämästään ja sillä on kaikki hyvin. :)

1.11.2014 Wiin ensimmäinen viikko on sujunut hyvin uudessa kodissa. Wiis:tä tuli Fiia Emilia ja pikku neiti on aivan valloittava! Ollaan tutustuttu rauhallisesti toisiimme sekä “sisaruksiin” Aida Peppiinaan sekä Tiitus koiraan. Alusta alkaen Fiia on ollut hyvin reipas, mutta arka erilaisiin ääniin. Viikon aikana on totuttu kahvinkeittimen, imurin, ovikellon ja television ääniin tosi hyvin. Yhtenä iltana hän katseli hetken kauniita ja rohkeita pää kallellaan ja kuunteli televisiosta tulevaa ääntä ja katseli kuvaa.

Tutustuminen Tiitukseen alkoi murinalla ja sähinällä. Koira oli jotenkin kummallisuus Fiialle ja Tiitusta se kiersi kaukaa ensimmäiset päivät sähisten ja muristen silti uteliaalla ilmeellä. Aidan kohtaaminen ja tutustuminen oli haasteellisempaa, sillä Aida kodin valtiatar ja kuningatar otti “ylivallan” uudesta tulokkaasta ajoi sitä takaa, sähisi ja ahdisteli kovasti (vaikkakin tutustuttiin pikku hiljaa ja aluksi kopan välityksellä). Fiia on kuitenkin hyvin luonteikas tyttö, eikä alistunut heti vaan antoi samalla mitalla takaisin. Tällä hetkellä tilanne on se, että kolmikko on tutustunut toisiinsa hyvin, syövät yhdessä ja nukkuvat kaikki samassa sängyssä ihmisten kanssa. Muutama päivä sitten Aida lähestyi Fiiaa nätisti nuoli tämän korvat, silmät, kasvot, niskan ja selän ja Fiia neiti otti syleilyt vastaan ja nykyään he lepäilevät raapimapuiden samassa kuoppa pedissä. Toisiin ollaan tottumassa kovaa vauhtia.

Olemme saaneet joukkoomme aivan ihanan kissaneidin, joka on ollut tosi touhuisa, utelias, kehräävä ja huomionhakuinen. Ruokahalu on ollut MAHTAVA ja tarpeet ovat menneet oikeaan paikkaan. Aina jääkaapin ovea avattaessa neiti tulee tarkistamaan josko saisi jotakin vaikka olisi juuri syönyt. Fiia on todella ihmisläheinen kissa, puskee, tulee lähelle, hakee huomiota ja ilta uutisia kuunnellaan yhdessä siten, että Fiia pötköttää vatsan päällä ja kehrää kovasti. Vaikuttaisi, että kissa neidillä on kaikki hyvin ja sopeutuminen uuteen kotiin ja ympäristöön on alkanut myös hyvin.

***

Leikattu naaraspentu, noin 3,5kk kotihoidossa Helsingissä

7.10.2014 Wii lähtisi mielellään samaan kotiin veljensä Gameboyn kanssa. Wii rakastaa huomiota ja sitä saakin silittää ja rapsutella loputtomiin. Se on jäänyt veljeään vähän pienemmäksi töppöjalaksi, mutta se ei menoa haittaa. Wii on keksinyt keinot miten päästä kiipeämään paikkoihin, mihin se ei suoraan pääse hyppäämään

16.9.2014 Wii on rauhallinen ja luottavainen pikkutyttö, jonka kehruumoottori käynnistyy jo ennen kuin ihminen ehtii silittää. Wii rakastaa silityksiä ja rapsutuksia ja nukkuu yöt hoitotädin vieressä. Wii ei ole rämäpäinen rellestäjä, joten rauhallisempi koti voisi olla sille sopivin. Wiin ja sisarusten elämän aiempia käänteitä voit lukea Rekkublogista: http://rekkublogi.blogspot.fi

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.