Wasti

Lisätty sivulle: 2012-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Wasti
27.8.2012 Wasti muutti omaan kotiin Helsinkiin Peik-kollin ja toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.8.2015 Wasti tuli uudessa kodissaan heti ensimetreillä toimeen talon toisen nuoren kollin, Pikku-Peten (ent. Peik), kanssa. Myös Pikku-Pete on tullut talouteen Rekku Rescuen kautta. Poikien yhteisistä leikeistä ei vauhtia puutu!

Wasti tykkää kaikista mahdollisimman korkealla olevista paikoista, kuten kirjahyllystä, josta on hyvä välillä tarkkailla tilannetta. Yksi molempien poikien lempipaikkoja on lasitettu parveke.

Wasti on kova poika juttelemaan ja saattaa seurata perässä kovaan ääneen jutellen kunnes saa haluamiaan rapsutuksia. Molemmat pojat tulevat hyvin toimeen myös vieraiden ihmisten kanssa.

****

LEIKATTU UROSPENTU, 15 vkoa, kotihoidossa Helsingissä

12.8.2012 Wasti on menevä pikkumies, joka ei pitkään olisi viihtynyt hoitopaikassa sille ja veljilleen osoitetussa huoneessa. Ovestalivahtamiset ja ympäri kämppää ryntäilyt ovatkin Wastin bravuurinumero, ja ohimennessä moikataan talon muita kissoja pelottomasti puskien. Joutuessaan takaisin “vankilaan” Wasti ilmoittaa mielipiteensä moisesta oikeusmurhasta pontevasti maukuen.

Wasti itse olisi ehkä ihan tyytyväinen ainoana kissana, sillä se keksii itselleen kyllä kaikenlaista kivaa puhaa, mutta ihmisten kannalta olisi parempi jos tulevassa kodissa olisi leikkisä kissa odottamassa ;)

Rauhoittuessaan Wasti on varsinainen pusupoika, kainaloon tai polvitaipeeseen on kiva kaivautua päikkäreille, ja välillä herra osallistuu myös ihmisten kauneudenhoitoon hiuksia pesemällä…

24.7.2012 Suloiset Wappupallot ovat nyt kaikinpuolin valmiita lähtemään omiin koteihinsa. Tämä on toinen Rekku Rescuen kautta kotia etsivä kissapentue, joka on varhaissteriloitu. Tulevan kodin on helppo ottaa pentu vastaan, kun leikkauttamisesta ei tarvitse enää huolehtia. Pennut eivät myöskään ole ehtineet oppia mitään kiimaan mahdollisesti liittyviä harmillisia tapoja, kuten merkkailua tms. Enää Wasti, Wafi ja Wandor ovat vailla sitä omaa, rakastavaa kotia. Ihanat hurina- ja pusupojat ovat hurmanneet jokaisen tapaamansa ihmisen. Se oma ihminen on vielä näillä kolmella kollilla hakusessa. Tule sinäkin hurmattavaksi! ;)

21.7.2012 Hurmaava pikkukolli Wasti on jo täysin toipunut eilisestä kastraatiosta. Veljien kanssa telmitään jo täyttä päätä. Välillä täytyy touhukkaimmankin kissanpennun toki nukkua, mutta sitten sitä jaksaa taas leikkiä ja peuhata. Pusupoika Wasti kiipeää touhujensa välissä syliin silityksille, kehräämään ja pusuttamaan. Ihanainen Wasti on jo ensi viikolla valmis matkaamaan uuteen kotiin. Missähän sille sellainen olisi? ;)

20.7.2012 Wappuviisikko on nyt kastroitu! :D

18.7.2012 Lisätty ryhmäkuva päiväunilta. Tämä on sitä aitoa W-tyyliä! :D (Mukana kuvassa hoitotädin oma mussukka Pocahontas Poppanen.)

17.7.2012 Viikon kuluttua suloiset Wappupallot ovat valmiita lähtemään omiin koteihinsa. Wanna ja Warin on jo varattu. Missä luuraa Wastin ikioma koti? :D

13.7.2012 Ihanaiset Wappupallot saapuivat Sandylandiaan hoitoon viikko sitten, kun ensimmäisen hoitotädin kesäloma alkoi. Pojat ovat reippaita ja pirteitä pikkuvipeltäjiä. Ensi viikolla koko pesue pääsee steriloitavaksi. Se oma rakastava koti olisi seuraavana listalla! Wannalle on jo koti tiedossa, mutta sen neljä velipoikaa ovat omaa kotia vailla. Mielellään pojat lähtisivät kotiin velipojan kanssa yhdessä tai toivoisivat, että tulevassa kodissa olisi jo kissaseuraa odottamassa.

Olisiko sinulla avoinna kultaisen kollipennun paikka? <3

4.7.2012 Lisätty kuvia :)

29.6.2012 Viimeisillään tiineenä pyydystetty villiemo synnytti hoitokodissa vappuaattona viisi potraa pentua: Wanna, Wasti, Warin, Wandor ja Wafi. Pentujen kasvua on voinut seurata yhdistyksen keskustelupalstalla sekä nettikameran kautta, ja nyt onkin jo kodinetsinnän aika.

Pennut ovat vilkkaita ja ihmissrakkaita kehruukoneita jotka etsivät ensisijaisesti koteja pareittain tai toisen kissan kaverina. Wanna, Wasti, Warin ja Wafi ovat varsinaisia pusuttelijoita ja kiehnääjiä, jotka mielellään tulevat syliin päiväunille, kun taas Wandor on vähän oman tiensä kulkija, joka tulee hakemaan silityksiä kun siltä tuntuu.

Vappuviisikko luovutetaan uusiin koteihinsa steriloituina/kastroituina.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.