Warin (nyk. Vili)

Lisätty sivulle: 2012-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Warin (nyk. Vili)
25.7.2012 Warin muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.9.2013 Kuvaterveisiä Vililtä ja uudelta kaverilta Väiskiltä!

18.9.2012 Lisätty kuva kovasti kasvaneesta Vili-pojasta.

1.8.2012 Warin, nykyiseltä nimeltään Vili, on asunut uudessa kodissaan viikon ajan. Vilin päivät kuluvat vuoroin remutessa ympäri jo tutuksi tullutta kotiaan ja vuoroin pitkillä päiväunilla puhistessaan. Vili seurailee kiinnostuneina ihmisten tekemisiä ja on erityisen kiinnostunut kaikesta veteen liittyvästä. Suihkun jälkeen Vilin on pakko mennä kastamaan omat tassunsa vielä märkään lattiaan ja pinkaista kovaa vauhtia pois kastuttuaan. Lattiakaivoon tuijottelukin kiehtoo kovasti. Vili on hauska kissa, jonka kasvua on mielenkiintoista seurata. Eikä herraa turhaan pusupojaksi nimitelty, Vili ei nimittäin pusuja ja halejaan säästele!

***

Leikattu urospentu, 11 vkoa, kotihoidossa Vantaalla.

21.7.2012 Kuvaterveiset pusupoika Warinilta kaikille faneille. ;)

20.7.2012 Wappuviisikko on nyt kastroitu! :D

13.7.2012 Ihanaiset Wappupallot saapuivat Sandylandiaan hoitoon viikko sitten, kun ensimmäisen hoitotädin kesäloma alkoi. Pojat ovat reippaita ja pirteitä pikkuvipeltäjiä. Ensi viikolla koko pesue pääsee steriloitavaksi. Se oma rakastava koti olisi seuraavana listalla! Wannalle on jo koti tiedossa, mutta sen neljä velipoikaa ovat omaa kotia vailla. Mielellään pojat lähtisivät kotiin velipojan kanssa yhdessä tai toivoisivat, että tulevassa kodissa olisi jo kissaseuraa odottamassa.

Olisiko sinulla avoinna kultaisen kollipennun paikka? <3

4.7.2012 Lisätty kuvia.

29.6.2012 Viimeisillään tiineenä pyydystetty villiemo synnytti hoitokodissa vappuaattona viisi potraa pentua: Wanna, Wasti, Warin, Wandor ja Wafi. Pentujen kasvua on voinut seurata yhdistyksen keskustelupalstalla sekä nettikameran kautta, ja nyt onkin jo kodinetsinnän aika.

Pennut ovat vilkkaita ja ihmissrakkaita kehruukoneita jotka etsivät ensisijaisesti koteja pareittain tai toisen kissan kaverina. Wanna, Wasti, Warin ja Wafi ovat varsinaisia pusuttelijoita ja kiehnääjiä, jotka mielellään tulevat syliin päiväunille, kun taas Wandor on vähän oman tiensä kulkija, joka tulee hakemaan silityksiä kun siltä tuntuu.

Vappuviisikko luovutetaan uusiin koteihinsa kastroituina.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.