Wanna

Lisätty sivulle: 2012-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Wanna
22.7.2012 WANNA MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE KINUSKI-KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU UROSPENTU, 11 vkoa, kotihoidossa Vantaalla

21.7.2012 Wanna lähettää kuvaterveiset tulevalle perheelleen ja kaikille kissanpentufaneille päikkärikuvien kera. Ja kuka oikein kehtasikaan tulla Wannan päiväunia häiritsemään? :D

20.7.2012 Wappuviisikko on nyt kastroitu! :D

4.7.2012 Lisätty kuvia :)

29.6.2012 Viimeisillään tiineenä pyydystetty villiemo synnytti hoitokodissa vappuaattona viisi potraa pentua: Wanna, Wasti, Warin, Wandor ja Wafi. Pentujen kasvua on voinut seurata yhdistyksen keskustelupalstalla sekä nettikameran kautta, ja nyt onkin jo kodinetsinnän aika.

Pennut ovat vilkkaita ja ihmissrakkaita kehruukoneita jotka etsivät ensisijaisesti koteja pareittain tai toisen kissan kaverina. Wanna, Wasti, Warin ja Wafi ovat varsinaisia pusuttelijoita ja kiehnääjiä, jotka mielellään tulevat syliin päiväunille, kun taas Wandor on vähän oman tiensä kulkija, joka tulee hakemaan silityksiä kun siltä tuntuu.

Vappuviisikko luovutetaan uusiin koteihinsa kastroituina.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.