Walter Kilpi

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.6.2022 Walter muutti omaan kotiin.

 

7.6.2022 

Walter on komea ihmisrakas kolli, joka tuli takaisin yhdistykselle, koska ei tullut toimeen uuden kodin toisen kissan kanssa. Nyt Walterille etsitään ensisijaisesti kotia ainoana kissana. Walterilla kestää tovi kotiutua mutta kotiuduttuaan on erittäin ihmisrakas ja edellisen kodin mukaan myös lapset ovat Walterille rakkaita. Walter hakeutuu ihmisen lähelle ja puuhailee mukana, nukkuu mielellään ihan vieressä tai sohvan selkänojalla niskan takana kehräten. Ruoka maistuu Walterille ja vessapuuhat hoituvat mainiosti. Myös kynsien leikkuu onnistuu kunhan oppii luottamaan omaan ihmiseen. Walter sopii lapsiperheeseen. Ainakin aluksi etsimme Walterille kotia ainoana kissana, myöhemmin kun Walter on kunnolla kotiutunut voi harkita kissakaveria hänelle.

 

7.7.2021 Walter muutti omaan kotiinsa toisen kissan kaveriksi.

***

Walter Kilpi on ulkomuodoltaan vähintään yhtä komea kuin nimensä. Nuori Walter on puuhakas ja energinen, kuten muutaman vuoden ikäisen kollin kuuluukin.

28.6.2021

Walter Kilpi on noin 2-5-vuotiaaksi arvioitu nallekarhumainen Savon kolli, joka saapui Rekkujen sijaiskotiin huhtikuun alussa. Walter Kilpi pohti ensimmäiset viikot, josko näihin ihmisiin voi luottaa vaiko ei, ja liikkui pääosin vain öisin tai kun oli “käty” eli kämppä tyhjänä. Silakoiden ja kärsivällisyyden avulla Walterista kuoriutui lopulta huomiota, hellyyttä ja rapsutuksia rakastava kissa.

Walterin luottamuksen ansainneet ihmiset saavat hänestä juttelukaverin, kotiin saapuessa vastaanottokomitean ja rakkautta osoittavan jättiläisen. Walter on todella kiltti. Nostaminen, kynsien leikkuu, turkin harjaus ynnä muut hoitotoimenpiteet sujuvat hänen kanssaan suhteellisen helposti. Walter on vielä nuori ja erittäin leikkisä kissa, joka tarvitsisi leikkikaverikseen kiltin kollikissan. Siksi Walter luovutetaan uuteen kotiin toisiin kissoihin tottuneen, nuorehkon poikakissan kaveriksi. Uuden kodin ihmisillä tulee myös olla ymmärrystä ja aikaa voittaa Walterin luottamus puolelleen.

Summary in English

7.6.2022

Walter returned to Rekku Rescue because he did not get along with the other cat in the new home. Now we are looking for a home for him as the only cat.

 

7.7.2021 Walter moved to a new home where he has a nice cat friend.

 

Walter Kilpi is a young, playful male cat, who loves company once his people gain his trust. In the beginning Walter spent a couple of weeks hiding, and only moved around at night or when people weren’t home. Time, love and fresh fish helped his caretakers win him over, and now they have a huge, purring fur friend to welcome them home everyday.

26.8.2021

Walter is a very kind cat, and for example brushing his fur and clipping his nails are relatively easy. Walter is very energetic, and is looking for a home with a playful, young male cat that is used to other cats. Walter’s new owners should also have understanding and time to win his trust.