Waldo

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.8.2021

Waldo muutti omaan kotiin, jossa odottaa kiva kissakaveri.

 

22.8.2021

Waldo on herättänyt runsaasti kiinnostusta, joten emme ota tällä hetkellä vastaan lisää hakemuksia.

 

Waldo on herttainen, hassu ja vähän ujo kissapoika. Waldo tarvitsee kodin, jossa sillä olisi mielellään kissakaveri ja jossa sille annetaan aikaa oppia luottamaan ihmisiin.

15.8.2021

Kun Waldo tuli Rekuille huhtikuussa löytökissana etsimään omaa kotia, oli se aluksi todella arka. Waldo oli jatkuvasti piilossa sillä uusi tilanne pelotti häntä kovasti eikä hän ollut tottunut ihmisiin. Pikkuhiljaa Waldo on rohkaistunut ja kevään ja kesän aikana olemme nähneet ison edistyksen Waldossa. Waldon luottamus on voitettu antamalla hänelle aikaa ja tilaa rauhassa tutustua uuteen paikkaan ja uusiin ihmisiin. Waldo on perso ruoalle ja tykkää kovasti leikkiä, näitä on myös käytetty apuna luottamuksen rakentamisessa.

Isoin edistysaskel tapahtui, kun Waldo pääsi viettämään aikaa sijaiskodin oman kissan kanssa. Waldo nauttii todella paljon toisen kissan seurasta ja on saanut siitä paljon rohkeutta. Waldo on seurannut sijaiskodin kissaa kaikkialle ja oppinut tältä kotikissan tapoja. Waldolle sopisikin todella hyvin koti, jossa olisi kaveriksi leikkisä kiltti kissa.

Waldoa on totutettu käsittelemiseen ja vaikka esimerkiksi nostamisesta Waldo ei pidä antaa se luotettavan ihmisen nostaa. Käsittelyä täytyy uudessa kodissa harjoitella lisää. Waldo arastaa vielä uusia ihmisiä ja tilanteita.

Waldo tykkää hellästi pureskella ihmisen varpaita jos kaipaa huomiota tai ruokaa. Waldo seuraa mielellään myös ihmisiä ja toista kissaa ympäriinsä ja tulee mielellään puskemaan hoitajan jalkaa vasten. Waldo välillä nukkuu myös hoitajan jalkopäässä, jos toinen kissa on mukana. Kun Waldo tottuu ja luottaa ihmiseen tykkää se erityisesti silityksistä hännän tyvestä. Waldo on myös puhelias kun sille tuulelle sattuu. Waldo on sijaiskodissa viihtynyt hyvin parvekkeella nuuhkimassa ulkoilmaa.

Waldolle etsimme kotia, jossa olisi kokemusta arasta kissasta ja aikaa ja kärsivällisyyttä rakentaa luottamus Waldon kanssa ja jossa olisi kiva kissakaveri seuraksi. Arkuutensa vuoksi Waldo ei sovi kotiin, jossa on pieniä lapsia.

 

 

 

 

Summary in English

22.8.2021

We do not take more applications for Waldo at the moment.

 

Waldo is a sweet, funny and a little shy young boy. Waldo is looking for a home where he would have a nice cat friend and he is given time to learn to trust people.

15.8.2021

When Waldo came to Rekku Rescue In April, was he first very shy and timid. He was constantly hiding as the new situation scared him a lot and he was not used to people. Little by little Waldo has found courage and during the spring and summer we have seen great progress in Waldo. Waldo’s trust has been won by giving him time and space in peace to explore the new place and new people. Waldo loves food and to play, these have also been used to help build trust.

The biggest step forward came when Waldo got to spend time with the foster home’s own cat. Waldo really enjoys the company of another cat and has gotten a lot of courage from it. Waldo has followed the foster homes cat everywhere and learned from this the ways of a housecat. Waldo would really like a home with a playful cat as a friend.

In the foster home Waldo has been training to get used to be handled. Waldo lets a familiar person to handle him but new home needs to keep training him on this. New people and situations are still scary for Waldo.

Waldo happily follows people and the other cat around and comes to push against carers legs looking for attention. Waldo sometimes also sleeps at the carers feet if his cat friend is doing the same. When Waldo gets used to and trusts a person, he especially likes being petted from the base of the tail.  Waldo has a great time on the balcony sniffing the open air.

For Waldo, we are looking for a home where there would be experience on shy cat and the time and patience to build trust with him. Waldo also should have nice cat friend for company. Because of his shy nature, Waldo is not suitable for a home with small children.