Waldo

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.8.2021

Waldo muutti omaan kotiin, jossa odottaa kiva kissakaveri.

 

22.8.2021

Waldo on herättänyt runsaasti kiinnostusta, joten emme ota tällä hetkellä vastaan lisää hakemuksia.

 

Waldo on herttainen, hassu ja vähän ujo kissapoika. Waldo tarvitsee kodin, jossa sillä olisi mielellään kissakaveri ja jossa sille annetaan aikaa oppia luottamaan ihmisiin.

15.8.2021

Kun Waldo tuli Rekuille huhtikuussa löytökissana etsimään omaa kotia, oli se aluksi todella arka. Waldo oli jatkuvasti piilossa sillä uusi tilanne pelotti häntä kovasti eikä hän ollut tottunut ihmisiin. Pikkuhiljaa Waldo on rohkaistunut ja kevään ja kesän aikana olemme nähneet ison edistyksen Waldossa. Waldon luottamus on voitettu antamalla hänelle aikaa ja tilaa rauhassa tutustua uuteen paikkaan ja uusiin ihmisiin. Waldo on perso ruoalle ja tykkää kovasti leikkiä, näitä on myös käytetty apuna luottamuksen rakentamisessa.

Isoin edistysaskel tapahtui, kun Waldo pääsi viettämään aikaa sijaiskodin oman kissan kanssa. Waldo nauttii todella paljon toisen kissan seurasta ja on saanut siitä paljon rohkeutta. Waldo on seurannut sijaiskodin kissaa kaikkialle ja oppinut tältä kotikissan tapoja. Waldolle sopisikin todella hyvin koti, jossa olisi kaveriksi leikkisä kiltti kissa.

Waldoa on totutettu käsittelemiseen ja vaikka esimerkiksi nostamisesta Waldo ei pidä antaa se luotettavan ihmisen nostaa. Käsittelyä täytyy uudessa kodissa harjoitella lisää. Waldo arastaa vielä uusia ihmisiä ja tilanteita.

Waldo tykkää hellästi pureskella ihmisen varpaita jos kaipaa huomiota tai ruokaa. Waldo seuraa mielellään myös ihmisiä ja toista kissaa ympäriinsä ja tulee mielellään puskemaan hoitajan jalkaa vasten. Waldo välillä nukkuu myös hoitajan jalkopäässä, jos toinen kissa on mukana. Kun Waldo tottuu ja luottaa ihmiseen tykkää se erityisesti silityksistä hännän tyvestä. Waldo on myös puhelias kun sille tuulelle sattuu. Waldo on sijaiskodissa viihtynyt hyvin parvekkeella nuuhkimassa ulkoilmaa.

Waldolle etsimme kotia, jossa olisi kokemusta arasta kissasta ja aikaa ja kärsivällisyyttä rakentaa luottamus Waldon kanssa ja jossa olisi kiva kissakaveri seuraksi. Arkuutensa vuoksi Waldo ei sovi kotiin, jossa on pieniä lapsia.