Waiti

Lisätty sivulle: 2010-07-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Waiti
18.8.2010 WAITI MUUTTI OMAAN KOTIIN SIPOOSEEN

****

LEIKATTU UROS / Vantaalla

27.7.2010 Waiti on todella upean näköinen valkoinen kissaherra. Se on löydetty Oulun suunnalta alkukesästä ja ollut paikallisessa löytöeläintalossa etsimässä omistajaansa heinäkuun ajan. Waiti meinasi päätyä kissojen taivaaseen, sillä kukaan ei kaivannut takaisin tätä komistusta. Waitin onneksi löytötalolla oli kuitenkin kissapentue jolle oli hoitopaikka tiedossa ja Waiti pelastui ikään kuin siinä siivellä.

Eilen eläinlääkäri varmisti Waitin hyväkuntoiseksi leikatuksi kolliksi ja samalla Waiti sai rokotuksen sekä mikrosirun. Matolääkekuurit sekä ulkoloishäädöt on myös jo annettu ja elo kotikissana sujuu täysin ongelmitta. Waitin tämänhetkisessä hoitopaikassa on paljon muita kissoja sekä muutama koira, joten myös tulevassa kodissa voi olla muitakin lemmikkejä, mutta pakollista se ei ole, sillä Waiti voisi varmaankin hyvin viihtyä myös ainoana kissana.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.