Wafi

Lisätty sivulle: 2012-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Wafi
16.8.2012 WAFI MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN ODETTE-KISSAN KAVERIKSI

*****

LEIKATTU UROSPENTU, 12 vkoa, kotihoidossa Vantaalla

24.7.2012 Suloiset Wappupallot ovat nyt kaikinpuolin valmiita lähtemään omiin koteihinsa. Tämä on toinen Rekku Rescuen kautta kotia etsivä kissapentue, joka on varhaissteriloitu. Tulevan kodin on helppo ottaa pentu vastaan, kun leikkauttamisesta ei tarvitse enää huolehtia. Pennut eivät myöskään ole ehtineet oppia mitään kiimaan mahdollisesti liittyviä harmillisia tapoja, kuten merkkailua tms. Enää Wasti, Wafi ja Wandor ovat vailla sitä omaa, rakastavaa kotia. Ihanat hurina- ja pusupojat ovat hurmanneet jokaisen tapaamansa ihmisen. Se oma ihminen on vielä näillä kolmella kollilla hakusessa. Tule sinäkin hurmattavaksi! ;)

21.7.2012 Kastrointi ei ole vähentänyt näiden vilperttien vauhtia! Pojat telmivät ja painivat vauhdikkaasti, ja nukkuvat välillä söpöstellen yksin, kaksin tai isommassa kasassa. Wafi juosta viipottaa aina välillä leikin lomassa syliin kehräämään ja silityksiä saamaan. Kerrassaan walloittawa pikkukolli, kuten uusista kuvistakin voi päätellä. ;)

20.7.2012 Wappuviisikko on nyt kastroitu! :D

18.7.2012 Lisätty ryhmäkuva päiväunilta. Tämä on sitä aitoa W-tyyliä! :D (Mukana kuvassa hoitotädin oma mussukka Pocahontas Poppanen.)

17.7.2012 Viikon kuluttua suloiset Wappupallot ovat valmiita lähtemään omiin koteihinsa. Wanna ja Warin on jo varattu. Missä luuraa Wafin ikioma koti? :D

13.7.2012 Ihanaiset Wappupallot saapuivat Sandylandiaan hoitoon viikko sitten, kun ensimmäisen hoitotädin kesäloma alkoi. Pojat ovat reippaita ja pirteitä pikkuvipeltäjiä. Ensi viikolla koko pesue pääsee steriloitavaksi. Se oma rakastava koti olisi seuraavana listalla! Wannalle on jo koti tiedossa, mutta sen neljä velipoikaa ovat omaa kotia vailla. Mielellään pojat lähtisivät kotiin velipojan kanssa yhdessä tai toivoisivat, että tulevassa kodissa olisi jo kissaseuraa odottamassa.

Olisiko sinulla avoinna kultaisen kollipennun paikka? <3

4.7.2012 Lisätty kuvia :)

29.6.2012 Viimeisillään tiineenä pyydystetty villiemo synnytti hoitokodissa vappuaattona viisi potraa pentua: Wanna, Wasti, Warin, Wandor ja Wafi. Pentujen kasvua on voinut seurata yhdistyksen keskustelupalstalla sekä nettikameran kautta, ja nyt onkin jo kodinetsinnän aika.

Pennut ovat vilkkaita ja ihmissrakkaita kehruukoneita jotka etsivät ensisijaisesti koteja pareittain tai toisen kissan kaverina. Wanna, Wasti, Warin ja Wafi ovat varsinaisia pusuttelijoita ja kiehnääjiä jotka mielellään tulevat syliin päiväunille, kun taas Wandor on vähän oman tiensä kulkija joka tulee hakemaan silityksiä kun siltä tuntuu.

Vappuviisikko luovutetaan uusiin koteihinsa steriloituina/kastroituina.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.