Vuosaari

30.07.2020

Alkuperä: Suomi

14.11.2020 Vuosaari muutti omaa kotiin kiltin poikakissan kaveriksi.

21.11.2020 kuulumisia uudesta kodista:

Vuosaari on ollut alusta asti reipas poika uudessa kodissa. Alkustressi aiheutti vähän häiriötä hiekkalaatikkokäyttäytymiseen ja vatsa oli vähän kova mutta tämä on onneksi nyt helpottanut jo viikon kuluessa.

Kissakaveri otti pikkuisen hyvin vastaa ja vaikka Vuosaarta hiukan jännitti aluksi, ovat pojat jo ystävystyneet viikon aikana. Leikit ovat jo hyvin vauhdikkaita!

********************************

Vuosaari on leikkisä ja herkkä pentu, joka etsii omaa kotia jossa jo olisi kiltti kissakaveri.

4.11.2020

Vuosaari on herättänyt runsaasti kiinnostusta emmekä ota siitä tällä hetkellä vastaan enempää kyselyitä.

03.11.2020

Vuosaari on omalla herkällä tavallaan sosiaalinen pentu, joka viihtyy emon hoivassa. Myös vauhtia tästä pojasta löytyy, kun se ennättää uniltaan mukaan veljien rallikisoihin. Vuosaari nukkuu ja leikkii mieluusti eri aikaan kuin muut ja arvostaa omaa aikaa. Se sopisikin parhaiten kotiin, josta löytyy jo ennestään vähän vanhempaa seuraa. Iäkkään kissan kaveriksi Vuokki ei kuitenkaan sovi kovin hyvin, sillä pennun tavoin sekin riehuu ja saattaisi käydä vanhan kissan hermoille.

Vuosaari syntyi sijaiskodissa Lisa-emolle viiden pennun pentueeseen tänä kesänä. Nämä sosiaaliset ja uteliaat pennut tulevat mielellään rapsuteltavaksi ja ihmettelevät kodin tapahtumia. Pennut ovat sisäsiistejä, eivät nirsoile ruoan kanssa ja alkavat jo oppia kissojen tavoille. Pennut ovat tottuneet sekä lapsiin että koiraan. Uudessa kodissa mahdollisesti odottavan koirakaverin olisi kuitenkin hyvä olla hyvin käyttäytyvä ja omistajan hallittavissa.