Vuosaari

30.07.2020

Alkuperä: Suomi

14.11.2020 Vuosaari muutti omaa kotiin kiltin poikakissan kaveriksi.

21.11.2020 kuulumisia uudesta kodista:

Vuosaari on ollut alusta asti reipas poika uudessa kodissa. Alkustressi aiheutti vähän häiriötä hiekkalaatikkokäyttäytymiseen ja vatsa oli vähän kova mutta tämä on onneksi nyt helpottanut jo viikon kuluessa.

Kissakaveri otti pikkuisen hyvin vastaa ja vaikka Vuosaarta hiukan jännitti aluksi, ovat pojat jo ystävystyneet viikon aikana. Leikit ovat jo hyvin vauhdikkaita!

********************************

Vuosaari on leikkisä ja herkkä pentu, joka etsii omaa kotia jossa jo olisi kiltti kissakaveri.

4.11.2020

Vuosaari on herättänyt runsaasti kiinnostusta emmekä ota siitä tällä hetkellä vastaan enempää kyselyitä.

03.11.2020

Vuosaari on omalla herkällä tavallaan sosiaalinen pentu, joka viihtyy emon hoivassa. Myös vauhtia tästä pojasta löytyy, kun se ennättää uniltaan mukaan veljien rallikisoihin. Vuosaari nukkuu ja leikkii mieluusti eri aikaan kuin muut ja arvostaa omaa aikaa. Se sopisikin parhaiten kotiin, josta löytyy jo ennestään vähän vanhempaa seuraa. Iäkkään kissan kaveriksi Vuokki ei kuitenkaan sovi kovin hyvin, sillä pennun tavoin sekin riehuu ja saattaisi käydä vanhan kissan hermoille.

Vuosaari syntyi sijaiskodissa Lisa-emolle viiden pennun pentueeseen tänä kesänä. Nämä sosiaaliset ja uteliaat pennut tulevat mielellään rapsuteltavaksi ja ihmettelevät kodin tapahtumia. Pennut ovat sisäsiistejä, eivät nirsoile ruoan kanssa ja alkavat jo oppia kissojen tavoille. Pennut ovat tottuneet sekä lapsiin että koiraan. Uudessa kodissa mahdollisesti odottavan koirakaverin olisi kuitenkin hyvä olla hyvin käyttäytyvä ja omistajan hallittavissa.

Summary in English

Vuosaari is a sensitive and playful kitten who is looking for a his own home,  with a kind cat friend.

Vuosaari is, in his own way, a social kitten who has been more attached to his mother than the rest of the kittens in the litter. He seems to appreciate his own time and sleeps and plays on his own. He might go well together with an adult cat friend. Of course as he is still a kitten, the other cat should not be a senior cat, as Vuosaari loves to play and could stress an older cat.

Vuosaari and his four brothers were born in a foster home to a mother cat Lisa this summer. These social kittens love to be petted and are curious about everything that is happening around them. They are used to be around children and dogs too, however, a dog buddy who might be waiting in a new home should be well behaved and manageable by the owner.