Vuokko (nyk. Lyyli)

Lisätty sivulle: 2014-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vuokko (nyk. Lyyli)
10.12.2014 Vuokko ja Vaula saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

17.6.2015 Tytöillä menee mahtavasti, lujaa ja ovat olleet uskomattoman hieno lisä perheeseemme. Nyt kun lasitettu parvekekin on saatu talven jäljiltä putsattua ja kalustettua, tytöt nauttivat oleskelusta auringossa, viereisen puron sorsia katsellessa ja muutenkin rennosti ottaen. Leikkisiä ja erittäin ystävällisiä tapauksia ovat kummatkin, jopa alle vuoden ikäisten tuttavalapsien joskus vahingossa vähän kovakouraisempi käsittelykin otetaan vastaan kehräten. Luna heittäytyy selälleen heti ulko-oven avautuessa, valmiina rapsutuksiin. Itsekin koitin tätä konstia joskus miehen kanssa Lunan vieressä; ei onnistunut, vain Luna sai huomiota! :D

Pojille on opetettu kissanhoidon ja -käsittelyn perustaidot, 7-vuotias mielellään kissanvessoja siivoaa ja tyttöjä harjailee ja leikittää. Nuorempi 4 vuotias on enemmän ns. Lintsilaite neideille, eli vastaa siitä että liikuntaa tulee harrastettua. Yöt nukkuvat erittäin nätisti omissa lempipaikoissaan ja ovat päivät seuranani kun teen etätöitä kotoa käsin. Raakaruoka on lempparia, ja siihen ruokavaliokin painottuu (Applaws), tosin tytöt ovat kaikkiruokaisia, joten kuppiin voi laittaa melkein mitä vain. Varailemme kesällä syyskuuksi 1v rokotus- ja eläinlääkärin tarkistusaikaa ja odotamme kovasti seuraavia 15-20 vuotta näiden tyttöjen kanssa. Kiitos vielä teille Rekku Rescuella hienosta työstä ja kissojen pentuaikaiselle hoitajalle mahtavasta sosiaalistamisesta!

22.12.2014 Tytöillä menee hienosti! Nimet vaihtuivat, vaaleammasta tuli Lyyli ja harmaasta tuli Luna (ulvoi kuin susi koko kotimatkan, tästä nimi tuli). Alkuarkuutta kesti tasan 2 minuuttia. :D Iso kiipeilypuu on turvana, jos lapset pääsevät hermostuttamaan, muutenkin todella aktiivisia, positiivisia, hyvin syöviä ja leikkisiä nuoria neitejä. Ainoa “ongelma” on ollut se, että tyttöjen mielestä meidän sohvan alle on ihana mennä, sieltä eivät vain pääse enää pois. Toisesta kisusta (Luna), joka on vähän arempi, on tullut täysin pomo. Lyyli hakeekin meistä turvaa kun Luna pomottaa. Muuten yhteiselo kissoilla sujuu hyvin; lempipaikkana alusta lähtien on ollut meidän ruokapöydän alla löhöily, päälle kun eivät saa mennä. Mukavaa joulun odotusta ja hyviä mahdollisia lomapäiviä meiltä – tytöt ovat käytännössä katsoen kietoneet jokaisen meillä käyneen pikkukynsiensä ympärille :)

***

Leikattu naaraspentu, synt. 15.9.2014. Kotihoidossa Helsingissä, luovutusiässä 8.12.

22.11.2014 Vuokko on vikkelä pikkuneiti, joka jaksaa peuhata sisarustensa kanssa hetkestä toiseen. Neitonen on myös hyvin avulias ja osallistuu mielellään hoitomamman kanssa siivouspuuhiin. Vauhtia on niin paljon ettei syliin ehditä pysähtymään kuin hetkeksi. Vuokko muuttaisi mielellään omaan kotiin jonkun siskonsa tai emonsa kanssa.

Viiru on lähtöisin Vampulasta ja neiti oli tiineenä saapuessaan Rekku Rescuelle kotihoitoon. Kuusi pentua Vuokko, Vaula, Virva, Vilja, Virve ja Vilperi syntyivät hoitopaikassa 15.9.2014.

Viirusta ja pennuista voit lukea myös blogista ja seurata livekameran välityksellä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.