Vonksin (nyk.Pulla)

Lisätty sivulle: 2012-08-02

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vonksin (nyk.Pulla)
10.8.2012 Vonksin muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

14.1.2015 Meillä menee Pullan kanssa oikein hyvin. Tytöstä on kasvanut aktiivinen ja ihmisrakas nuori neiti, jolla riittää energiaa aamusta iltaan. Monesti myös keskellä yötä on mukava herättää ihmiset “palvelemaan”, hieman välipalaa tai rapsutuksia, niin johan taas uni maittaa. Ruoka maistuu ja Pulla onkin rakenteeltaan selkeästi isompi kuin “siskonsa”. Siitä lempinimi jättiläisvauva :) Tyttö taitaa myös toisinaan kuvitella olevansa koira, sen verran hienosti hoituu jo rappukäytävän metelille muriseminen. Ainoa huoli on ollut vasemman takajalan polviongelmat, joita nyt selvitetään lääkärin kanssa vielä tarkemmin. Pullan vauhtia vaiva ei onneksi näytä hidastavan, mutta joskus kävellessä hieman aristaa jalkaa, joten parempi tutkia kunnolla.

19.9.2012 Pulla (ent.Vonksin) on riehakas ja onnellinen pikkukissa. Erittäin seurallinen ja hieman mustasukkainen isosisko Nellan saamasta huomiosta. Pullan mielestä kaikki huomio pitäisi olla koko ajan hänessä :) Pääsääntöisesti tyttöjen yhteiselämä sujuu hyvin, mutta välillä Nellalla menee hermo Pullan vauhtiin. Ilmeisesti neiti on unohtanut miten “puhutaan kissaa”, sillä edes Nellan suhina ei menoa hidasta. Viikonloppuisin pikkutytön sisäinen herätyskello soi klo 5.40, jolloin alkaa jekkujen keksiminen “millä saisin nuo ihmiset hereille”.

****

Naaraspentu, noin 12 vkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

1.8.2012 Sisarukset Vinksin, Vonksin, Heikun ja Keikun saapuivat yhdistykselle kotihoitoon kesäkuussa noin 5- viikon ikäisinä. Alku oli hieman hankalaa ja pentujen kunto välillä romahti, mutta nyt näistä kaikista on kasvanut oikein reippaita pikkuisia, jotka ovat valmiita lähtemään omaan rakastavaan kotiin.

Vonksin on ollut alusta alkaen reipas ja kiltti tyttö. Vonksin tykkää kissaseurasta, mutta liian riehakas kaveri saa neidiltä murisevan vastaanoton. Vonksin hieman säpsähtää uppo-outojen ihmisten lähestymisyrityksiä, mutta hoitomamman syliin on ihana kiivetä nukkumaan. Vonksinin omassa kodissa voisi olla seurana kiltti kissakaveri painikaverina.

Näistä hurmaavista palleroista löytyy lisää kuvia ja keskustelua TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.