Voltti (nyk. Alma)

n.16vko (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.1.2022 Voltti ja Mini (nykyisin Alma ja Lilja) muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

***

Kiltit ja kauniit Voltti ja Mini etsivät kotia yhdessä.

31.1.2021 Voltti ja Mini ovat peräisin samasta kissapopulaatiosta, ja jos eivät ihan täysiä siskoksia keskenään niin ainakin läheistä sukua. Voltti on kaksikosta hiukan epäluuloisempi uusia asioita kohtaan (mm imuri) mutta tottuu vähitellen kaikkeen, varsinkin oman ihmisen opastamana. Voltti tulee loistavasti kaikkien kissojen kanssa toimeen ja on saanut jopa hoitokodin karskeimman kollin heltymään. Voltti taistelee epämiellyttäviä lääkitsemisiä vastaan enemmän, joten näissä tilanteissa sen käsittelyyn tarvitaan hiukan kokemusta tai paljon kärsivällisyyttä. Kynsien leikkuuseen ovat molemmat tottuneet. Vessa-asiat hoidetaan myös mallikkaasti.

Molemmat tytöt osallistuu ihan kaikkeen ihmisten puuhailuihin. Koko ajan. Ja kun istut tai makaat niin saat seuralaisen olkapäälle tai syliin. Paitsi jos leikki on kesken. Varsinkin Voltti haluaa aina olla siellä missä oma ihminen. Molemmat tytöt ovat joidenkin ruokien suhteen vähän nirsoja ja kaipaavat myös vaihtelua ruokavalioon. Molemmilla on myös vielä herkät vatsat, joten uusiin ruokiin pitää totutella hitaasti. Molemmilla tytöillä on pientä hellyyteen ja huomion hakuun yhdistettävissä olevaa näykkimistä. Molemmilla on myös vähäistä taipumusta imeskellä esim. vilttejä tai ihmisen varpaita, johtuen luultavasti emon varhaisesta menetyksestä. Kummatkaan ym eivät tee kipeää (paitsi varpaissa ) mutta kisut eivät ehkä tästä syystä sovi ihan pienten lasten kotiin. Vähän isommat tai kokeneemmat lapset sopii ja olisi jopa suositeltavaa koska kaipaavat kovasti leikittäjiä.

Molemmat pennut olivat pitkään sairaita, mm. ripulia ja flunssaa. Voltti sai myös nuorempana kohtauksia, joissa jalat pettivät alta. Voltti tutkittiin useamman eläinlääkärin toimesta ja sen sydän ultrattiin mutta mitään syytä kouristelukohtauksille ei löydetty. Kohtauksia ei ole nyt enää esiintynyt, joten Voltti etsii normaalisti kotia.