Voitto (nyk. Onni)

Lisätty sivulle: 2012-03-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Voitto (nyk. Onni)
8.4.2012 VOITTO MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

23.8.2012 Voitto-kissalta (nyk. Onni-kissa) meni uuteen paikkaan kotiutumisessa melkein minuutti. Siitä hetkestä lähtien alkoi hyrinä ja touhuaminen, joka jatkuu aamusta iltaan – ja useimmiten öisinkin. Onni on aina hyvällä tuulella paitsi kynsiä leikattaessa – kehrääminen alkaa heti aamulla, kun pikku-ukkoa ei enää nukuta. Onni on myös aina paikalla, se osallistuu ihan kaikkeen ja on pohjattoman valpas ja utelias. Jos sen pään päällä olisi puhekupla, lukisi siinä satavarmasti, että “minä, minä, minä, MINÄ tulen…!!!” Onni on kadehdittavan väsymätön energiapakkaus, virtaa sillä riittää enemmän kuin meillä muilla yhteensä.

Ison kissan kanssa Onni ystvystyi parissa päivässä. Kaverukset painivat, riehuvat ja nuolevat toisiaan. Onni seuraa aina tosi tarkkaan ison kissan puuhia, ja tekee hetken päästä saman perässä. Uudetkin asiat, kuten valjaissa ulkoilu, onnistuvat hienosti, kun Onni seuraa ison kissan esimerkkiä. Parhaita leikkejä Onni saa aikaan narun, karkkipaperin ja oman häntänsä kanssa. Pallo- ja hiirimeri saa olla aika rauhassa siihen asti, kunnes iso kissa innostuu leikkimään. Silloin Onni huomaa tarvitsevansa juuri sitä palloa, jota iso kissa on tuuppimassa.

Onnilla on myös aina kiire, keskinopeus sillä on noin 300 km tunnissa, ja juokseminen on pikku karvaturbosta ihanaa. Laatikolla käydessään se on maailman nopein hiekkalinko – asioinnin jälkeen kissanhiekkaa on kaikkialla muuaalla paitsi siellä laatikossa. Onni on myös sinnikäs, se ei ole moksiskaan, vaikka kukkapurkissa peuhaaminen olisi siltä kielletty sata kertaa, sillä ainahan voi yrittää satayksi kertaa…. Uusin Onnin oivallus on, että kieltoja vastaan voi purnata. “Ei”-sana saa nykyisin aikaan pontevan vikinän, kun Onni ei mielestään ansaitse komentelua.

Pieni, punainen ukko on siis aivan hurmaava, kiltti ja seurallinen pakkaus. Iso kiitos eläinlääkärille ja kotihoitajalle pienen karvapallon pelastamisesta.

Terveisin; Marjo, Harri ja pojat.

****

UROS, 3kk (huhtikuussa 2012), kotihoidossa Espoossa

23.3.2012 Kolme pikkiriikkistä kehruukonetta saapui hoiviini puolitoista kuukautta sitten, eläinlääkärin soiton kautta. Joku oli tuonut nämä punaiset kuukauden ikäiset pikkupennut lopetettaviksi. Pennut ovat syntyneet 5.1.2012. Onneksi eläinlääkäri ei suostunut lopettamaan terveitä pentuja, ja näin tämä punainen kollikolmikko sai mahdollisuuden elämään. Alkuun pennut syötettiin ruiskumaidolla useasti päivässä ja kolmikko onkin nyt hyvin sosiaalinen ja reipas, ei pelota ihmiset, ei lapset. Uusia juttuja tutkivat reippaasti, leikkivät paljon ja kaikki kiinnostaa. Koiraa ollaan käyty moikkaamassa eikä se herättänyt suurempia tunteita. Muutama päivä sitten käytiin eläinlääkärissä ottamassa rokotukset ja mikrosirut, terveiksi ja reippaiksi heidät sielläkin luokiteltiin :) Nyt nämä reippaat pikkupennut alkavat lähestyä kolmen kuukauden luovutusikää ja haussa on omat kodit lopuksi elämää!

Voitolla on kokonaan punainen naama. Kolmikon “rauhallisin” luonne, joka saattaa hetken jopa harkita ennen toimintaa, ja seurata miten muut toimivat. Viihtyy pojista parhaiten sylissä hiljaa kehräilemässä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.