Vivian

2012 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

6.1.2024 Vivian muutti omaan kotiin.

***

Vivian on 11-vuotias, kaunis, pitkäkarvainen mustavalkoinen tyttökissa, joka etsii kotia ainoana kissana. Hänellä on todettu kilpirauhasen liikatoiminta ja alkava munuaisten vajaatoiminta, joiden hoitoon ja seurantaan tulevan kodin täytyy sitoutua.

3.10.2023

Vivian päätyi Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Hän on leikkisä tyttö, joka rakastaa kiliseviä palloja ja höyhenleluja. Vivian tulee itse syliin, mutta yleensä vain silloin kun hänelle sopii. Hän myös nauttii kovasti rapsutuksista ja on kova tyttö keskustelemaan. Jos jokin asia ei miellytä, Vivian kertoo sen murinalla ja sähinällä, mutta käyttää kynsiä harvoin. Vivianin kaunista pitkää turkkia saa harjata, kunhan hän tietää, että saa heti sen jälkeen ruokaa. Vivian ei ole kovinkaan säikky, edes imuri ei tyttöä kovinkaan paljon pelota. Hän tutustuu rohkeasti uusiin asioihin. Märkäruoka maistuu Vivianille hyvin.

Vivian tulee juttuun toisten kissojen kanssa, mutta on tottunut olemaan perheen ainoa prinsessa. Tästä syystä Vivian hakee ensisijaisesti kotia, jossa saisi olla ainoa huomionkohde. Vivian ei sovi kotiin jossa on kovin pieniä lapsia.

Vivianilla on kilpirauhasen liikatoiminta, johon ottaa lääkkeen nätisti ja epäily alkavasta munuaisten vajaatoiminnasta. Sairaudet vaativat kontrollikäyntiä eläinlääkärissä 1-2 kertaa vuodessa sekä lääkityksestä ja ruokavaliosta huolehtimista. Vivianille on Rekku Rescuella ollessa tehty hammaskiven poisto ja pari hampaanpoistoa hammassyöpymän takia. Hammashoidossa on tärkeä käydä vuosittain, sillä hammassyöpymäsairaus voi vaatia hampaanpoistoja myös tulevaisuudessa.