Virve (nyk. Myy)

Lisätty sivulle: 2014-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Virve (nyk. Myy)
10.12.2014 Virve sai kodin Porvoosta koiran ja kahden kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

15.12.2014 Haettiin Virve keskiviikkona ja automatka meni hyvin. Neiti makoili kuljetuslaatikossa tyynen rauhallisesti. Ensimmäiset päivät ja kolme yötä Virve asusteli tyttäreni huoneessa ja tytär oli hoitovapaalla koulusta ekan päivän. Jo ekana yönä nukkui tyttären vieressä pienellä kerällä ja kehräsi kuuluvasti. Virven hurmaava ja seurallinen luonne tuli heti selville: aina kun tytär lähti huoneesta, hän ilmoitti kovalla äänellä, että yksinolo ei ole kivaa! Perjantai-iltana totuteltiin uuteen perheenjäseneen ja ainoa, jota pelotti oli meidän collie, joka hyppäsi sohvalle piiloon. Itse Virve, joka on saannut kutsumanimen Myy, ei ollut moksiskaan. 3-vuotias Vili tyytyy tarkkailijan rooliin ja seurailee tyttöjen leikkiä usein sivummalta. Miina, noin 6kk, navetasta löytynyt löytökissa, on menettänyt sydämen uudelle ystävälleen (niin kuin koko perhe), ja usein tytöt juttelevatkin niin, että toinen huutaa toista ylhäältä ja toinen alhaalta. Leikit ovatkin mahtavat ja vauhtia riittää. Virvellä on myös utelias luonne ja tuntuu, että tekemistä riittää, välillä otetaan pikku unet. Lempipaikka onkin keittiön tuolilla patterin vieressä tai yläkerran kuohkealla nojatuolilla. Näin meillä Porvoossa, eletään ihanaa pentuaikaa. Tässä muutamia kuvia. Toisessa koiran eka tapaaminen ja kolmannessa kissat iltapalalla. Hyvää joulua kaikille!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 15.9.2014. Kotihoidossa Helsingissä, luovutusiässä 8.12.

22.11.2014 Tämä reipas neiti on pienestä pitäen tottunut ihmisen seuraan, mutta uudet ihmiset ja tilanteet alkuun hieman jännittävät. Syliin ei malteta pysähtyä vaikka muuten silityksistä ja ihmissen seurasta tykkääkin.

Virve muuttaisi mielellään samaan kotiin jonkun siskonsa tai emonsa kanssa.

Viiru on lähtöisin Vampulasta ja neiti oli tiineenä saapuessaan Rekku Rescuelle kotihoitoon. Kuusi pentua Vuokko, Vaula, Virva, Vilja, Virve ja Vilperi syntyivät hoitopaikassa 15.9.2014.

Viirusta ja pennuista voit lukea myös blogista ja seurata livekameran välityksellä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.