Virva (nyk. Muhveli)

Lisätty sivulle: 2014-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Virva (nyk. Muhveli)
5.12.2014 Virva muutti omaan kotiin Helsinkiin Pekan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.12.2014 Vanha kotihoidokkimme -nykyinen lemmikkimme Pekka sai “pikkusiskon” 5.12 kotihoidossa olleen Viirun pennuista. Bestikset Muhveli ja Pekka viettävät nyt lokoisia kissanpäiviä leikkien ja yhdessä kasvaen. Kiitos Rekku Rescue hienosta työstänne!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 15.9.2014. Kotihoidossa Helsingissä

22.11.2014 Virva on kaunis pikkukissa, joka rakastaa leikkiä sisarustensa kanssa. Tämä reipas neiti on pienestä pitäen tottunut ihmisen seuraan, nauttii silityksistä ja rukki käynnistyy jo pienestä hipaisusta. Uudet ihmiset ja tilanteet alkuun hieman kumminkin jännittävät. Syliin ei malteta pysähtyä kuin hetkeksi, sillä uteliaana neitosena on aina kiire tutkimaan ympäristöä.

Virva muuttaisi mielellään samaan kotiin jonkun siskonsa tai emonsa kanssa.

Viiru on lähtöisin Vampulasta ja neiti oli tiineenä saapuessaan Rekku Rescuelle kotihoitoon. Kuusi pentua Vuokko, Vaula, Virva, Vilja, Virve ja Vilperi syntyivät hoitopaikassa 15.9.2014.

Viirusta ja pennuista voit lukea myös blogista ja seurata livekameran välityksellä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.