Virru

Lisätty sivulle: 2009-10-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä:  Viro

Virru
22.1.2010 VIRRU SAI KODIN PERTTULASTA

****

29.10.2009 Olen Virru. Kuten kuvasta näkyy, olen jo melko iso poika. Itse asiassa olen vasta pieni, 5-kuinen, mutta sijaiskodin emäntä sanoo, että minusta kasvaa isokokoinen kollikissa. Olen jo nyt kuin iso nalle, vaikka vauvanluonteinen ja minulla ovat isot ja upeat käpälät.

Olen Valgekäpan veli ja tulimme yhdessä jo pieninä vauvoina sijaiskotiin ja vaikka meillä on täällä hyvää ja mukavaa, voisi kuitenkin joskus saada ihan oman kodin. Olen myös aivan tavallisen maatiaiskissan näköinen. Kaikki upeanväriset ja pitkäkarvaiset hienostokissat ovat minusta paremman näköisiä, mutta ne saavatkin olla. Heillä taas ei ole minun luonnettani ja minun sieluani. Ja ennen kun aletaan puhua yksityiskohtaisesti luonteestani, sanottakoon vielä, että kuulin vasta, että raidat ovat tänä syksynä hyvin in,
niin että olen kuitenkin muodikas poika. Kaiken lisäksi minut tekee hyvin ilmeikkääksi kiva täpläinen nenä.

Luonteesta niin paljon, että olen hyvin sydämellinen ja hyvätahtoinen. Sijaiskodissa olen tottunut veljeni kanssa välillä ulkoilemaan emännän läsnä ollessa, pysyn omalla pihallani, käyn pitkälleen, nautin lämpimästä auringosta ja seuraan ohilentäviä perhosia ja lintuja.

Mutta ulkoilu ei ole minulle välttämätöntä ja suostun olemaan sisällä myös
kissatelevision kanssa, sekä seuraamaan ikkunasta ulkona tapahtuvaa, koska loikoilu ja korvan takaa rapsuttelu, sekä kupissa oleva hyvin tuoksuva purkkiruoka ovat yli kaiken. Ja mikä koskee loikoilua, niin siinä olen oman alan mestari. Pidän loikoilusta ja kyljellä olemisesta joka puolella. Ruokakupin ääressä, kun odotan ruokaa, television vieressä, kaikkialla lattialla. Sijaiskodissa on minulla veljeni ja muiden kissamirrien lisäksi seurana yksi suuri eläin, jota emäntä kutsuu koiraksi. Hänen kanssa ovat suhteeni kunnossa, eikä ole ongelmia. Mitä muuta?

Pidän hyvin paljon leikkimisestä, mutta muiden kissojen kanssa painiessa, olen hyvin herkkä ja hyväksyväinen, ketään en satuta, olen hyvin kärsivällinen ja herkkä poika. Hyväksyn kaikki syliin ototkin ja kun minua rapsutellaan tai silitellään, laitan kunnollisesti kehräysmoottorin päälle, koska sitähän odotetaan oikealta kissalta. Jos haluaisit itsellesi isoa, pehmeätä ja herkkää kissanpoikaa, niin minä olen juuri se oikea.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.