Virpi

Lisätty sivulle: 2012-09-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Virpi
10.11.2012 VIRPI SAI KODIN TAMPEREELTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.11.2012 Matka Tampereelle sujui rauhallisissa merkeissä – pientä levottomuutta esiintyi matkan loppuvaiheessa, ei mitään kyllästynyttä naukumista pahempaa. Ensimmäisen päivän ajan Virpi käveli tauotta ympäri asuntoa, merkkasi paikkoja eikä oikein muistanut syödä tai nukkua. Mutta jo sunnuntaina hän alkoi löytää itselleen mieluisia kohtia, ja siten alkoi lepokin maistua. Hiekkalaatikko löytyi heti ja ruokakuppikin ajallaan. Nadja varoitti, että Virpille saattaa ruoka maistua liikaakin, siksi ainakin toistaiseksi pidämme kirjaa tarjotun ruuan määrästä.

Kaiken kaikkiaan mitään pelättyjä stressin oireita ei ole näkynyt, ehkä pois lukien toisen silmän rähmiminen (pidämme puhtaana ja seuraamme tilannetta). Lisäksi Virpi raapii korviaan, joten voi olla että uusimme punkkikuurin, puhumme siitä eläinlääkärin kanssa pian. Virpi kehrää, tulee jalkoihin, seuraa ihmisiä kaikkialle, leikkii mielellään ja juttelee paljon. Hän on selvästi hyväksynyt meidät ja me, luonnollisesti, olemme täysin lumoutuneita Virpistä.

Ystävällisin terveisin, A.J.

****

LEIKATTU NAARASPENTU, noin 6kk (syyskuussa 2012), kotihoidossa Ulvilassa

29.10.2012 Kotihoitajalta terveisiä: Meillä tilanne on muuttunut sen verran, että meidän nuorin kissa Söpö aloitti ahdistamaan Virpiä. Se alkoi Virpin sterilloinin jälkeen pikkuhiljaa. Nyt Söpö suorastaan metsästää Virpiä jatkuvasti ja hyökkää kimpuun monta kertaa päivässä. Toki yritämme erottaa niitä, kun se on mahdollista. Mutta Virpi on niin sosiaalinen tyttö, että ei häntä voi sulkea johonkiin huoneeseen yksinään. Parasta olisi jos Virpille löytyisi mahdollisimman nopeasti oma turvallinen koti.

8.10.2012 Virpi-neiti on edelleen kotia vailla. Tyttö on nopeasti toipunut sterilointileikkauksesta ja on valmis lähtemään uuteen perheeseen. Virpi on sosiaalinen ja leikkisä nuori kissa joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

2.10.2012 Kuvaterveiset Virpiltä.

23.9.2012 Kotihoitajan kertomaa: Virpi on kaunis ja nuori tyttö. Oikein kiltti, fiksu ja sisäsiisti. Hienosti sopeutuu meidän isoon laumaan, kun ihmiset, koirat ja kissat pyörivät yhdessä. Kynnet on leikattu ongelmitta. Virpi on hyväluonteinen ja vähän ujo neiti joka odottaa omistajaa Ulvilassa.

21.9.2012 Virpi siirtyi kotihoitoon Ulvilaan.

17.9.2012 Virpi on nuori oranssi-valkokirjava tyttöpentu, Porin löytökissatalolla, joka tuli Rekku Rescue ry:n sivuille uutta kotia etsimään. Virpi on kesy kotikissa. Hyvin leikkisä, rohkea ja kehrääväinen. Virpi oli myös mukana Mustin ja Mirrin “Kissan Päivät” tapahtumassa Porissa 15.9.-12 uutta kotia etsimässä.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.