Vinski

6/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

10.1.2019 Dali ja Vinski muuttivat yhteiseen kotiin Helsinkiin.

 

Kuulumisia kodista 13.03.2019:

“Moikka, 

Ajattelimme jakaa Dalin ja Vinskin kuulumisia sen kunniaksi, että meille muutosta nyt nyt vierähtänyt pari kuukautta ja kotiutuminen on sujunut hienosti. 

Veljekset ovat kotiutuneet vauhdilla ja löytäneet nopeasti lempipaikkansa sekä rutiininsa uudessa kodissa. Tällä hetkellä poikien ehdottomia lemppareita ovat ikkunalaudat, rapsutukset, ruoka-ajat sekä hiirilelut. Kaiken kaikkiaan Dali ja Vinski ovat valloittava kaksikko, joiden kanssa ei tule tylsää hetkeä vastaan. Koti ei enää tuntuisi kodilta ilman näitä kisuja. :)

Terveisin,
Heidi”

 

***

Dali ja Vinski ovat pienet kissaveljet, joilla ei puutu vauhtia tai jänniä tilanteita. Heidät on loukutettu navetasta, jossa he asuivat isomman kissapopulaation kanssa, mutta sijaiskodissa heistä on kehittynyt mallikkaita kotikissoja. Veljekset muuttaisivat mielellään yhteiseen kotiin.

19.12.2018 Vinski on veikeä, eloisa ja puhelias kissa. Hän seurailee hoitajaa ja juttelee paljon, sekä nauttii syliin nostettuna silityksistä. Aiempi tausta näkyy silti siinä, että veljekset arvostavat varmoja otteita käsittelyssä tunteakseen olonsa turvallisemmaksi. Öisin Vinski kiipeää usein jalkojen päälle nukkumaan ja saataa herättää tyytyväisellä kehräyksellään ilman silityksiäkin. Eri ruuille Vinski on hyvin perso ja saattaa myös huudella muka-nälkäänsä kovin, joten kahden ruokkijan taloudessa kannattaa olla tarkkana, ettei tämä kissa huijaa teitä. Myös omasta ruuastaan kannattaa olla tarkkana, koska ne voivat päätyä parempiin suihin tassun käänteessä. Uudet ihmiset vähän jännittävät, mutta Vinski tulee kyllä jo ovelle vastaan. Leikin lomassa myös kaikki maailman murheet unohtuvat nopeaan. Vinski tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, mutta koirista ja lapsista hänellä ei ole kokemusta. Veljekset varmasti sopisivat myös lapsiperheeseen, jossa lapsi tietää, miten kissoihin saa koskea. Dali ja Vinski etsivät ensisijaisesti kotia yhdessä, koska tulevat niin hyvin toimeen keskenään.