Vinku-Iita (nyk. Nala)

Lisätty sivulle: 2011-08-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vinku-Iita (nyk. Nala)
26.9.2011 VINKU-IITA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 3.5kk (elokuussa 2011) kotihoidossa Helsingissä

20.9.2011 Iituliini on rohkaistunut jo kovasti uudessa hoitopaikassaan <3 Neitonen syö hoitotädin kädestä samalla kehräten suloisesti. Vinku-Iita rrrakastaa onkilelluilla ja kissanminttupallolla leikkimistä. Suosikki makuupaikakseen Iitu on valinnut syöttötuolin, johon on tyttöä varten laitettu pehmuste. Iitu on oikein reipas kisu, joka viihtyisi varmasti parhaiten, jos tulevassa kodissa olisi sitä kissakaveri odottamassa. Missä on Ihanaisen Iituliinin oma koti? :D

14.9.2011 Vinku-Iita siirtyi toiseen kotihoitopaikkaan. Tavoitteena on saada tyttö vielä hieman rohkaistumaan ja pääsemään liiasta ujoudestaan. Vinku on aivan mielettömän ihan pentu! Vielä se toki hieman (varmuuden vuoksi :)) sähisee uudelle hoitotädille, kun täti lähestyy tyttöstä. Mutta syliin saa ottaa ja silitellä, onpa Vinkis jo täälläkin kehrännyt silityksille. Sylissä ei täällä tosin haluta vielä kovin kauaa aikaa olla kerrallaan, kun ehkä kuitenkin pikkuisen jännittää ja ujostuttaa.

Iituliini tuntuu rohkaistuvan joka päivä hieman lisää. Missä olisi tämän söpöliinin oma koti? :D

30.8.2011 Vinku-Iita, Leipuri Vinkis, Syli-Lyyli – ihanaisella hoitolaisella on monta nimeä! :D Vinku on pieni, ulkoa villiintymästä talteen otettu pentunen joka pääsi kotihoitopaikkaan opettelemaan kotikissan elämää. Alkuun kaikki oli kovin jännittävää ja muutama ensimmäinen yö meni hieman hädissään vinkuen, siitäpä Vinkis saikin (ensimmäisen) kutsumanimensä ja sanoo kyllä edelleen vastalauseensa siihen jos “palvelija” poistuu hoitohuoneesta ja kehtaa jättää vielä seurankipeän Vinkiksen yksin – kukas nyt yksin tahtoisikaan olla!

Vinku on hurjan kiltti ja hurmaava, joskin vielä hieman rohkaistumista kaipaava neitonen. Sylissä viihdytään mainiosti, selällään rapsuteltavana ollessaan on ihana purinan säestyksellä leipoa ilmaa pienillä tassuilla. Isommille kissakavereille keimaillaan kovasti ja oltaisi luottavaisin mielin menossa tutustumaan :) Reipas kaveri voisikin näyttää Vinkulle hyvää kissan mallia.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.