Vinkku

Lisätty sivulle: 2011-06-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Vinkku
16.2.2013 Vinkku muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kissan kaveriksi

***

Leikattu naaras, noin 2v. (joulukuussa 2012), kotihoidossa Lammilla

16.12.2012 Vinkku on pikkuhiljaa reipastunut uudessa kotihoitopaikassa, ja aikaa reipastuminen tulee viemään varmasti myös ikiomassa kodissa. Ehdottomasti Vinkulla pitää olla omassa kodissaan kissakaveri/-kavereita. Vinkku tulee rohkeasti nuuhkimaan ihmisen kättä sitä tarjotessa, mutta silityksiä neiti lähtee vielä karkuun. Vinkku tulee kyllä ihmisen lähelle nukkumaan. Vinkku on ihastunut laservalo-leikkiin, jo avaimenperän rapinasta neiti herää ties mistä ja juoksee luokse valmiina leikkiin. Muiden kissojen kanssa Vinkku myös leikkii kivasti. Olisi oikein ihanaa saada Vinkulle se ikioma loppuelämän koti, mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Vinkusta voi lukea lisää täältä.

25.10.2012 Vinkku on vihdoin kotiutunut uuteen hoitopaikkaansa, jossa toivotaan neidin löytävän pian sen loppuelämän kotinsa, ettei joudu kokemaan enää paljon muutoksia ja sopeutumista. Vinkku on vielä arka meille ihmisille, mutta kulkee ympäri taloa pakoon juoksematta, ja on hyvin utelias. Juoksemista se kyllä harrastaa perheen muiden kissojen kanssa ja tuleekin oikein hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Vinkun uudessa ikiomassa kodissa tulisi olla jo kaveri tai kavereita valmiina, se helpotti meilläkin rankkaa alkua. Edellisessä hoitokodissa tottunut myös koiriin, lue vanhat kuulumiset. Vinkku on erittäin nätti neiti, vaikkakin ilmeestä päätellen kiukkuinen, jota se ei ole. Kuvissa siltä näyttää, mutta ihan kiltti kissa on. :)

2.10.2012 Vinkku siirtyi uuteen hoitopaikkaan. Uusia kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin neitiin tutustuu.

19.6.2012 Vinkku on reipas tyttö, painii ja riehuu muiden kissojen kanssa häntä tötteröllä. =) Nukkuu akvaarion päällä, lempipaikka. Ei koskaan tee mitään pahojaan. Ihmisiä kohtaan Vinkku hieman ujostelee ja siksi ei ehkä perheeseen missä ihan pieniä lapsia. Ei tule itse luokse hakemaan paijauksia tai silityksiä, mutta kun koppaat syliin niin tyytyy siinä olemaan kunnes lasket pois. Ei vastustele mitään mitä tehdään, rokotukset,madotukset yms. Matkustaa hienosti hiljaa kantokopassa. Vinkku tarvitsee ehdottomasti toisen kissan kaveriksi mieluumin usean jos mahdollista. Ainoaksi kissaksi ei sopeudu koko ikänsä laumassa eläneenä. Koiratkin ovat jo siedettäviä kavereita kunhan eivät jahtaa Vinkkua. Ehdottomasti turvallinen koti, ikkunat verkotettu sekä parveke lasitettu tai verkotettu. Suuresta laumasta ulkoa loukutetulta saattaa löytyä vielä kaipuu ulkoilemaan ominluvin.

21.10.2011 Vinkku on rohkaistunut tosi paljon ja tulee ison ja rauhallisen koiran kanssa juttuun hienosti. Hirmuisen utelias joka asiaa kohtaan, haluaa tietää kaikesta kaiken. Heti tutkimassa uusia asioita ja yrittää kamppaa kun tuot ruokaa. Akvaario kiinnostaa kovasti ja Vinkku nukkuukin yleensä akvaarion lampun päällä että näkee aitiopaikalta kalojen touhut. Vinkku sopisi parhaiten rauhalliseen kotiin missä on vaikka yksi kissa tai rauhallinen koira. Ei pieniä lapsia, mieluumin yläasteikäisiä. Vinkun saa ottaa syliin ja hetken se jaksaa pysyä siinä, mutta ei ole siis mikään sylikissa. Ujo, mutta reipas ja utelias. Mitäs nyt vielä, normi kissa:)

8.8.2011 Kotihoitajan elämänmuutoksen takia Vinkulla olisi jo kiire päästä omaan kotiin.

25.7.2011 Kuumat kesäterkut hoitopaikasta: Vinkku nukkuu selällään ikkunan ja verkon välissä helteellä. Ujous on jo jäämässä pois ja hellyyttä ja huomiota tullaan hakemaan joka päivä, varsinkin jos ei syliin ole tungosta. Ihana neiti, koirista ei niinkään välitä, mutta tulee toimeen jos koirat eivät tee liian innokkaasti tuttavuutta. Vinkku on tällä hetkellä samassa hoitopaikassa Punssin, Skumpan, Mansikan ja Milla Magian kanssa.

12.6.2011 Vinkku, Mansikka ja Milla Magia ovat suloisia kissanpentuja, jotka ovat valmiita lähtemään omiin rakastaviin koteihinsa. Vinkku on vielä hieman ujohko tyttönen, mutta kovasti se on jo reipastunut hoitopaikassa. :D

Pennut ovat hoidossa samassa hoitopaikassa Hyvinkäällä, jonne niitä voi mennä sovitusti katsomaan.

Pennut ovat lähtöisin Vihdin “Kissapuutarha” -projektista, josta löytyy lisätietoja Rekku Rescuen keskustelufoorumilla täällä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.