Vilttitossu (nyk. Lord Paul Nelson)

08.07.2017

Alkuperä: Suomi

15.2.2018 Vilttitossu muutti omaan kotiin Espooseen.

 

19.03.2018 Kuulumisia kodista:

Heippa!

Vilttitossu saapui meille 15.2 eli yhteiseloa meillä on takana nyt kuukausi. Alkuun Wilson (05/2017 syntynyt vilkas kollimme) oli hyvin hämmentynyt ja poikia pidettiin erillään aina kun kissat olivat keskenään kotona. Tutustumishetket sujuivat kuitenkin nopeasti tosi hyvin joten he saivat olla, ensin osittain valvotusti, kahdestaan vapaanakin kotona. Välillä painiottelut äityivät rajuiksikin kun Wilsonilla oli kova tarve näyttää pienemmälle kaapin paikka.

Parin viikon päästä painimiset sujuivat jo ihan leikin merkeissä ja Wilsonilla oli jo korva tarve huolehtia uuden kaverin hygieniasta. Vilttitossu otti tyytyväisenä pesut vastaan ja näytti myös nauttivan niistä. Vilttitossu myös seurasi Wilsonia kuin varjo ja oppi kaveriltaan vaikka mitä temppuja.

 

Mieheni kanssa Vilttitossu muodosti nopeasti tosi tiiviin suhteen, ja tämä suhde on vaan voimistunut. Luottamus-suhde heidän välillään on näinkin lyhyessä ajassa kasvanut tosi vahvaksi.

 

Vilttitossu sai uuden nimenkin – hän on nykyään juhlallisesti Lord Paul Nelson Vilttitossu, kutsumanimi on Nelson. Nelson onkin ottanut koko kodin omakseen parin viimeisen viikon aikana. Rappusissa on kiva juosta Wilsonin kanssa ja varsinkin yöllä hippa-leikit ovat aikamoiset. Nelson viihtyy siellä missä ihmiset, ja Wilson, viihtyy. Pojilla on oma huone mutta se on jäänyt vähälle käytölle koska siellä ei ole ihmisiä kuin harvakseltaan. Nelson on edelleen kovin innokas aina kun on ruoka-aika ja hän kyllä innostuksissaan työntää Wilsoninkin pois ruokakupilta. Eihän sitä koskaan tiedä kummassa kupissa on parempaa ruokaa! Wilsonia tämä ei näytä haittaavan – hän tietää että ruokaa riittää molemmille.

 

Saapuessaan kotiin Nelsonin turkki oli tosi kuiva mutta se on jo kuukaudessa parantunut huimasti. Päivittäinen lohiöljy tekee ihmeitä! Lääkärissä käynti sujui yli odotusten ja Cat Vetin ihana Inka kehui Nelsonia suloiseksi kissaksi.

 

Edelleen Nelson on tosi säikky jos kotiin tulee vieraita ihmisiä, mutta heti vieraiden lähdettyä hän tulee esiin ja vaatii huomiota. Hänestä onkin kuoriutunut todellinen sylivauva joka ei millään menisi sylistä pois. Hän voisi nauttia rapsutuksista loputtomasti ja hänen kehräys on puolittaista röhnötystä, joka on maailman suloisin ääni.

 

Wilson ja Nelson nukkuu molemmat yönsä (ainakin osittain) meidän ihmisten kanssa, ja joka aamu mieheni herää naamapesuun ja kehräys/röhnötykseen, viimeistään klo 6.30. Kun suosikki-ihminen on saatu hereille Nelson köllähtää kainaloon rapsutettavaksi.

Kaiken kaikkiaan meillä asuu nyt kaksi todella vilkasta ja onnellista kissanpoikaa ja heidän ylpeät ja rakastavat ihmiset. Olemme Rekku rescuelle ikuisesti kiitollisia että saimme Nelsonista perheenjäsenen joka ilahduttaa ja rikastuttaa elämäämme joka päivä.

Wilson ja Nelson aikoo tehdä lahjoituksen Rekku Rescuelle syntymäpäivinään, toinen toukokuussa ja toinen heinäkuussa. Koko perheemme haluaa auttaa muita kodittomia kissoja löytämään loppuiän kotinsa.

 

Terkkuja Espoosta,

Wilson, Nelson, Maria & Anton

 

***

Vilttitossu on seuraa rakastava vilkas poika, joka arvostaa enemmän kunnon rapsutuksia kun helliä silityksiä.

19.1.2018

Vilttitossu tuli yhdessä kavereidensa kanssa populaatiosta. Alkuun tämä poika vähän ujosteli, mutta huomasi pian, ettei ihmisissä oikeastaan ole mitään  vikaa. Vilttitossu on oppinut rakastamaan rapsutuksia ja leikkiminen on myös puuhailulistan kärkipäässä. Vilttitossu on myös oppinut, että ihmisissä on sellainen mukava puoli, että ruokaa ilmestyy kuppiin kun ihminen kävelee aamuisin keittiöön ja jos palvelun  nopeudessa on toivomisen varaa tehostaa Vilttitossu tekemistä puskemalla kotihoitajan jalkoja. Ihan kaikki ruoka ei Vilttitossulle kuitenkaan ihan heti maistu vaan vähemmän mieluisa ruoka saattaa hetken verran viipyä kupissa aamuisin kovasta odotuksesta huolimatta. Aamuisin Vilttitossulle täytyy myös varata hieman aikaa hellittelyyn, koska yön jälkeen halivaje on huomattava ja Vilttotossu kaipaa huomiota.

Riehakkaat koirakaverit vähän jännittävät Vilttitossua, mutta niitä voi varovasti tutkiskella koiraportin takaa. Uudessa kodissa joku rauhallisempi kissoihin tottunut koira voisi kuitenkin olla Vilttitossulle ihan ok. Kissakaverin tai pari tämä veikkonen kuitenkin kaipaa uuteen kotiin, koska on seuraan kovasti tottunut.