Viltsu

Lisätty sivulle: 2014-07-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Viltsu
22.8.2014 Viltsu sai kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Leikattu aikuinen uros. Kotihoidossa Helsingissä.

13.8.2014 Hurmaava Viltsu viihtyy hyvin ihmisten seurassa, leikkiin ei tarvitse kauaa houkutella ja silityksiä Viltsu tulee vaatimaan puskemalla. Viltsun korvia on jouduttu hieman hoitamaan, mutta tämä leppoinen kolli ei siitä piittaa vaan antaa lääkitä itseään helposti. Myös matolääke on syöty kiltisti ja kynnetkin saa leikata ilman suurempaa draamaa.

Viltsusta joku saisi itseleen mahtavan kissan jolla rakkautta riittää.

31.7.2014 Punavalkoinen Viltsu on komea ja reipas kunnon kollin kokoinen kolli. Sen omistajan menehdyttyä Viltsu siirtyi omistajan tyttärelle, mutta ei tullut toimeen perheen aiempien kissojen kanssa, joten nyt Viltsu etsiikin kotia ainokaisena kissana.

Viltsun siirryttyä yhdistyksen kotihoitopaikkaan se oli heti kuin kotonaan. Ruoka maistui, vessa löytyi heti ja hoitopaikka tutkittiin reippaasti häntä pystyssä ja kiinnostuneena. Rapsutukset ja silitykset on ihania ja nyt puuttuukin enää se Viltsun oma koti.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.