Vilperi

Lisätty sivulle: 2014-11-22

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Vilperi
26.12.2014 Vilperi ja Olli saivat yhteisen kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.6.2015 Vilperi ei ole ensimmäisestä tapaamiskerrasta muuksi muuttunut. Poika on hyvin energinen ja leikkisä nykyään isompi “riiviö”, joka rakastaa kaikenlaisia sulkia ja huiskia. Vilperillä on tapana tehdä taloon omat säännöt heti kun silmä välttää. Vilperi onkin erittäin kiinnostunut availemaan kaikenlaisia lokeroita ja laatikoita (myös vetolaatikot ja vaatekaapit) ja penkomaan niiden sisältöä. Vilperi on pysynyt hyvin terveenä ja hampaiden kanssa ei ole ollut ongelmia. Tämä seikka ei riiviötä kuitenkaan hampaiden harjaukselta ole pelastanut, joka ajoittain tuntuu vieläkin olevan pieni haaste. Pojat ovat kasvaneet hurjasti viime päivityksen jälkeen.

2.1.2015 Vilperi maukui koko automatkan kotiin ja sai myös hiljaisen ja rauhallisen Ollinkin yhtymään maukumiseen matkalla. Mutta heti kotiin päästyämme, Vilperi tuli ulos kantokopasta kehräten ja rapsutuksia kaivaten. Vilperi tutki koko saatavilla olevat tilat heti ja asettui kodikseen jo ensimmäisenä yönä.

Poikien ensitapaamista jännitettiin kovasti ja toivoimme, että kaikki menisi odotetusti hyvin. Annoimme muutaman päivän kotiutumisen jälkeen poikien tavata ensimmäisen kerran pienellä varauksella ja laitoimme poikien väliin pienen kehikon, jotta varmistuisimme, että vahinkoja ei sattuisi. Pojat eivät hirveästi kehikosta välittäneet vaan olivat todella uteliaita toisiaan kohtaan. Lopulta luovutimme ja annoimme poikien tavata ilman kehikkoa. Kaikki menikin ihan hyvin ja mitään konflikteja poikien välille ei syntynyt. Ei mennyt kauaakaan, kun pojat painivat ja juoksivat pitkin asuntoa toisistaan iloisina. Pojat ovat sittemmin saaneet olla yhdessä ja tulevatkin toimeen erinomaisen hyvin.

Kaiken kaikkiaan meillä menee täällä enemmän kuin hyvin ja olemme erittäin onnellisia uusista perheenjäsenistämme. :)

Ohessa muutamat kuvat pojista. :)

***

Leikattu urospentu, synt. 15.9.2014. Kotihoidossa Helsingissä, luovutusiässä 8.12.

12.12.2014 Vilperi on valoittava persoona! Vilperin siskojen muutettua omiin koteihin, pääsi pikkuinen hoitopaikan omien aikuisten kissojen joukkoon. Ja Vilperihän reippaasti tutki koko asunnon ja otti paikkansa laumassa. Pikkumies on oikein reipas, osaa viihdyttää myös itse itseään mutta ehdottomasti tarvitsee painikaverin omassa kodissaan. Kun Vilperi pitkästyy kertoo se sen kovaan ääneen ja hakeutuu tekemään pientä jäynää. Pikkumies on kova kiehnäämään jaloissa ja kehrää kovaan ääneen, kun saa osakseen silityksiä. Vilperi on oikein rakastettava kissa, joka osoittaa myös itse rakkauttaan ihmisiä ja toisia kissoja kohtaan.

22.11.2014 Vilperi on vauhdikas pikkukissa, joka rakastaa painileikkejä, tosin siskot on vähän hätää kärsimässä tämän vipeltäjän kanssa. Vilperi kaipaakin kotia, jossa on painiseuraa tarjolla.

Viiru on lähtöisin Vampulasta ja neiti oli tiineenä saapuessaan Rekku Rescuelle kotihoitoon. Kuusi pentua Vuokko, Vaula, Virva, Vilja, Virve ja Vilperi syntyivät hoitopaikassa 15.9.2014.

Viirusta ja pennuista voit lukea myös blogista ja seurata livekameran välityksellä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.