Villimys

5/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.9.2019

Villimys muutti omaan kotiin siskonsa Hulmuksen kanssa.

***

Villimys on nimensä mukainen rämäpää joka haluaisi jatkaa uudessa kodissa vauhdikkaita leikkejään veljensä Hulmuksen kanssa.

24.8.2019

Viilimys on vauhtihirmu, jonka leikit ovat täynnä menoa ja meininkiä. Välillä Villimys malttaa pysähtyä hetkeksi rapsuteltavaksi, mutta pian se taas sinkoilee leikkihiiren tai ottosisarusten perässä. Villimys on erityisen mieltynyt kiipeilyyn ja jokainen taso jolle voi päästä on tutkittava. Tämä tasapainoinen parivaljakko muuttaisikin mielellään yhteiseen loppuelämän kotiin. Villimys jaksaa puuhastella pitkän tovin kunnes lopulta väsymys iskee yllättäen ja päiväuniapaikka löytyy Hulmus-veljen kyljestä.

Villimys on kasvanut Rekku Rescuen osaavassa sijaiskodissa pienestä pennusta asti ilman emoa seuranaan veljensä Hulmus ja ottosisarukset Vellamo ja Untamo. Vaikka pentujen alku ei ole ollut kaikkein ruusuisin on Villimyksestä kasvanut riepas ja rohkea nuori poika, joka olisi pian valmis muuttamaan omaan kotiin. Koska Villimys on perusluonteeltaan aktiivinen se tarvitsee ehdottomasti kissakaverin ja tuttu Hulmus-veli muuttaisi mielellään samaan kotiin. Myös kodilta vaaditaan halua puuhailla ja leikkiä Villimyksen kanssa aktiivisesti.