Villi-Viivi

Lisätty sivulle: 2016-03-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Villi-Viivi
24.3.2016 Villi-Viivi sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.4.2016 Viivi kotiutui todella nopeasti, eikä ujostellut juuri ollenkaan uuteen kotiin tullessaan. Viivistä ja kodissa jo aiemmin olleesta aikuisesta tyttökissasta Misusta on myös tullut hyvät kaverit keskenään ja tytöt ottavat painimatsia keskenään, mutta osoittavat myös hellyyttä toisilleen. Viivi on erittäin reipas ja leikkisä pieni tyttö ja tykkää käydä ulkoilemassa parvekkeella valjaissa.

***

Leikattu naaras, noin 6 kk, kotihoidossa Keravalla.

18.3.2016 Villi-Viivi on noin puolivuotias, kaunis kilpikonnakuvioinen tyttökissa, joka luovutettiin kodistaan Rekuille uutta kotia etsimään.

Villi-Viivi on nimensä mukaisesti hyvin energinen, leikkisä ja sosiaalinen tapaus. Viivin kotihoitopaikassa on kaksi pientä koiraa, jonka kanssa Viivi leikkii, mutta se kaipaisi kovasti kissaseuraa leikkikaveriksi. Viivi sopisi reippautensa vuoksi myös kotiin, jossa on toimintaa ja hälinääkin. Viivi on vieroitettu emosta liian aikaisin, joten sillä esiintyy jonkun verran tästä johtuvaa häiriökäyttäytymistä ja näistä on hyvä yrittää opettaa pois uudessa kodissa.
Viivi muuttaisi mielellään kotiin, jossa sillä olisi toinen tyttökissa leikkikaverina. Myös koirien kanssa tyttö tulee toimeen, mutta lajitoveri olisi kodissa hyvä olla.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.